
Hovězí kýta na červeném víně

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo 10 g
- Hovězí zadní 1 kg
- Olej slunečnicový 2 plž
- Slanina vcelku 50 g
- Sůl
- Pepř
- Cibule 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Mouka hladká 1 plž
- Mrkev 2 ks
- Červené víno 0,7 l
- Petržel 2 ks
- Bobkový list 2 ks
- Nové koření 5 ks
- Paprika mletá sladká 1 člž
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Cukr třtinový 1 plž
- Brambory 600 g
- Pórek 1/2 ks
- Petržel hladkolistá
- Máslo 10 g
- Hovězí zadní 1 kg
- Olej slunečnicový 2 plž
- Slanina vcelku 50 g
- Sůl
- Pepř
- Cibule 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Mouka hladká 1 plž
- Mrkev 2 ks
- Červené víno 0,7 l
- Petržel 2 ks
- Bobkový list 2 ks
- Nové koření 5 ks
- Paprika mletá sladká 1 člž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.