Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dvoubarevné pusinky se šlehačkou a ovocem

Inspirujte se podobnými recepty

Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko

Dvoubarevné pusinky se šlehačkou a ovocem

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše recepty na pusinky. Získáte tak spoustu variací pro různé příležitosti.

Co budete potřebovat

4 bílky
70 g krupicového cukru
240 g moučkového cukru
růžové potravinářské barvivo
200 ml smetany ke šlehání
třešně
Na třešňový sirup:
220 g krupicového cukru
150 g třešní

Jak na to?

1) Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha. Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.

2) Směs rozdělte na poloviny, jednu obarvěte potravinářskou barvou narůžovo. Pak každou dejte do samostatného cukrářského pytlíku, oba vložte dohromady do třetího pytlíku a na plech vyložený pečicím papírem kreslete dvoubarevné pusinky.

3) Pečte na 100 °C asi 1 hodinu. Upečené pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.

4) Pusinky zdobte šlehačkou, přelijte sirupem a ozdobte třešněmi. Sirup získáte patnáctiminutovým povařením obou na něj potřebných ingrediencí s 250 ml vody.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dvoubarevné pusinky se šlehačkou a ovocem

Dezert Velmi snadné Česká Sladká jídla Vánoce Pečení Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 4 (2)

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše recepty na pusinky. Získáte tak spoustu variací pro různé příležitosti.

Co budete potřebovat

4 bílky
70 g krupicového cukru
240 g moučkového cukru
růžové potravinářské barvivo
200 ml smetany ke šlehání
třešně
Na třešňový sirup:
220 g krupicového cukru
150 g třešní

Jak na to?

1) Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha. Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.

2) Směs rozdělte na poloviny, jednu obarvěte potravinářskou barvou narůžovo. Pak každou dejte do samostatného cukrářského pytlíku, oba vložte dohromady do třetího pytlíku a na plech vyložený pečicím papírem kreslete dvoubarevné pusinky.

3) Pečte na 100 °C asi 1 hodinu. Upečené pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.

4) Pusinky zdobte šlehačkou, přelijte sirupem a ozdobte třešněmi. Sirup získáte patnáctiminutovým povařením obou na něj potřebných ingrediencí s 250 ml vody.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko

Inspirujte se podobnými recepty