Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Dvoubarevné pusinky se šlehačkou a ovocem

Inspirujte se podobnými recepty

Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s...
Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s řepou a kapary
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Dvoubarevné pusinky se šlehačkou a ovocem

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše recepty na pusinky. Získáte tak spoustu variací pro různé příležitosti.

Co budete potřebovat

4 bílky
70 g krupicového cukru
240 g moučkového cukru
růžové potravinářské barvivo
200 ml smetany ke šlehání
třešně
Na třešňový sirup:
220 g krupicového cukru
150 g třešní

Jak na to?

1) Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha. Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.

2) Směs rozdělte na poloviny, jednu obarvěte potravinářskou barvou narůžovo. Pak každou dejte do samostatného cukrářského pytlíku, oba vložte dohromady do třetího pytlíku a na plech vyložený pečicím papírem kreslete dvoubarevné pusinky.

3) Pečte na 100 °C asi 1 hodinu. Upečené pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.

4) Pusinky zdobte šlehačkou, přelijte sirupem a ozdobte třešněmi. Sirup získáte patnáctiminutovým povařením obou na něj potřebných ingrediencí s 250 ml vody.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dvoubarevné pusinky se šlehačkou a ovocem

Dezert Velmi snadné Česká Sladká jídla Vánoce Pečení Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 4 (2)

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše recepty na pusinky. Získáte tak spoustu variací pro různé příležitosti.

Co budete potřebovat

4 bílky
70 g krupicového cukru
240 g moučkového cukru
růžové potravinářské barvivo
200 ml smetany ke šlehání
třešně
Na třešňový sirup:
220 g krupicového cukru
150 g třešní

Jak na to?

1) Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha. Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.

2) Směs rozdělte na poloviny, jednu obarvěte potravinářskou barvou narůžovo. Pak každou dejte do samostatného cukrářského pytlíku, oba vložte dohromady do třetího pytlíku a na plech vyložený pečicím papírem kreslete dvoubarevné pusinky.

3) Pečte na 100 °C asi 1 hodinu. Upečené pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.

4) Pusinky zdobte šlehačkou, přelijte sirupem a ozdobte třešněmi. Sirup získáte patnáctiminutovým povařením obou na něj potřebných ingrediencí s 250 ml vody.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s...
Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s řepou a kapary
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Inspirujte se podobnými recepty