×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem

Co budete potřebovat

4 očištění pstruzi
4 lžíce změklého másla
2 lžíce jemně sekané petržele
1 lžíce jemně sekané bazalky
1 lžička lístků tymiánu
špetka muškátového oříšku
¼ lžičky bílého pepře
½ lžičky soli
4 hrnky mladého špenátu

Jak na to?

Smíchejte všechny ingredience na bylinkové máslo a dobře je utřete dohromady, pak natřete asi 1 cm vysokou vrstvu másla na pečicí papír a dejte ztuhnout do lednice.
Připravte si čtyři dvojité listy alobalu, dostatečně velké na zabalení pstruhů. Na každý list dejte 1/8 bylinkového másla, na máslo položte pstruha osoleného zvenku i zevnitř a do každé ryby vložte další 1/8 másla. Alobal uzavřete a shora opatrně propíchněte špejlí tak, abyste neporušili spodní vrstvu.
Dejte pstruhy na gril, po 10 až 12 minutách alobal rozevřete, na každého pstruha přidejte 1 hrnek špenátových listů a znovu alobal uzavřete. Nechte na grilu ještě tři až pět minut a pak servírujte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem

Hlavní chod Velmi snadné Středomořská Ryby Grilování Bezlepkové Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

4 očištění pstruzi
4 lžíce změklého másla
2 lžíce jemně sekané petržele
1 lžíce jemně sekané bazalky
1 lžička lístků tymiánu
špetka muškátového oříšku
¼ lžičky bílého pepře
½ lžičky soli
4 hrnky mladého špenátu

Jak na to?

Smíchejte všechny ingredience na bylinkové máslo a dobře je utřete dohromady, pak natřete asi 1 cm vysokou vrstvu másla na pečicí papír a dejte ztuhnout do lednice.
Připravte si čtyři dvojité listy alobalu, dostatečně velké na zabalení pstruhů. Na každý list dejte 1/8 bylinkového másla, na máslo položte pstruha osoleného zvenku i zevnitř a do každé ryby vložte další 1/8 másla. Alobal uzavřete a shora opatrně propíchněte špejlí tak, abyste neporušili spodní vrstvu.
Dejte pstruhy na gril, po 10 až 12 minutách alobal rozevřete, na každého pstruha přidejte 1 hrnek špenátových listů a znovu alobal uzavřete. Nechte na grilu ještě tři až pět minut a pak servírujte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty