Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem
Ingredience
4 | očištění pstruzi |
4 | lžíce změklého másla |
2 | lžíce jemně sekané petržele |
1 | lžíce jemně sekané bazalky |
1 | lžička lístků tymiánu |
špetka muškátového oříšku | |
¼ | lžičky bílého pepře |
½ | lžičky soli |
4 | hrnky mladého špenátu |
Postup přípravy
Smíchejte všechny ingredience na bylinkové máslo a dobře je utřete dohromady, pak natřete asi 1 cm vysokou vrstvu másla na pečicí papír a dejte ztuhnout do lednice.
Připravte si čtyři dvojité listy alobalu, dostatečně velké na zabalení pstruhů. Na každý list dejte 1/8 bylinkového másla, na máslo položte pstruha osoleného zvenku i zevnitř a do každé ryby vložte další 1/8 másla. Alobal uzavřete a shora opatrně propíchněte špejlí tak, abyste neporušili spodní vrstvu.
Dejte pstruhy na gril, po 10 až 12 minutách alobal rozevřete, na každého pstruha přidejte 1 hrnek špenátových listů a znovu alobal uzavřete. Nechte na grilu ještě tři až pět minut a pak servírujte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY