
Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem
Postup přípravy
Smíchejte všechny ingredience na bylinkové máslo a dobře je utřete dohromady, pak natřete asi 1 cm vysokou vrstvu másla na pečicí papír a dejte ztuhnout do lednice.
Připravte si čtyři dvojité listy alobalu, dostatečně velké na zabalení pstruhů. Na každý list dejte 1/8 bylinkového másla, na máslo položte pstruha osoleného zvenku i zevnitř a do každé ryby vložte další 1/8 másla. Alobal uzavřete a shora opatrně propíchněte špejlí tak, abyste neporušili spodní vrstvu.
Dejte pstruhy na gril, po 10 až 12 minutách alobal rozevřete, na každého pstruha přidejte 1 hrnek špenátových listů a znovu alobal uzavřete. Nechte na grilu ještě tři až pět minut a pak servírujte.
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod