Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pstruh pečený na cideru se šunkou

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Grilovaný pstruh s pohankou
Grilovaný pstruh s...
Grilovaný pstruh s pohankou
Grilovaný pstruh s pohankou

Pstruh pečený na cideru se šunkou

Co budete potřebovat

4 pstruzi
sůl
pepř
200 g šunky
4 snítky čerstvé petržele
30 g hladké mouky
20 g másla
20 ml olivového oleje
250 ml jablečného cideru
1 bageta

Jak na to?

1. Pstruhy očistěte, šikmo několikrát na bocích nařízněte, osolte a opepřete. Šunku nakrájejte na malé hranolky a lístky petržele nasekejte. Polovinu šunky a petržele vložte do břišních dutin pstruhů. Takto připravené pstruhy obalte v hladké mouce.

2. V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olivový olej a pstruhy opečte dozlatova, z každé strany asi 5 minut. Poté podlijte ciderem a nechte 2 minuty probublat a zredukovat.

3. Posypte zbytkem šunky a petržele a nechte dopéct 7 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Podávejte s bagetkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh pečený na cideru se šunkou

Hlavní chod Snadné Česká Ryby Magazín 9/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 pstruzi
sůl
pepř
200 g šunky
4 snítky čerstvé petržele
30 g hladké mouky
20 g másla
20 ml olivového oleje
250 ml jablečného cideru
1 bageta

Jak na to?

1. Pstruhy očistěte, šikmo několikrát na bocích nařízněte, osolte a opepřete. Šunku nakrájejte na malé hranolky a lístky petržele nasekejte. Polovinu šunky a petržele vložte do břišních dutin pstruhů. Takto připravené pstruhy obalte v hladké mouce.

2. V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olivový olej a pstruhy opečte dozlatova, z každé strany asi 5 minut. Poté podlijte ciderem a nechte 2 minuty probublat a zredukovat.

3. Posypte zbytkem šunky a petržele a nechte dopéct 7 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Podávejte s bagetkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Grilovaný pstruh s pohankou
Grilovaný pstruh s pohankou
Grilovaný pstruh s pohankou
Grilovaný pstruh s pohankou

Inspirujte se podobnými recepty