Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pomerančová kuřecí stehna

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Pomerančová kuřecí stehna

Co budete potřebovat

Marináda:
2 lžíce pomerančové Champagne marmelády
⅓ hrnku olivového oleje
3 lžíce pomerančové šťávy
3 lžíce citronové šťávy
2 lžíce hrubozrnné hořčice
3 lžíce hnědého cukru
2 česneky, rozmělněné
1 lžička sušeného fenyklu
4 snítky tymiánu
Sůl, pepř
600–800 g kuřecích horních a spodních stehen
1 střední pórek, pokrájený na asi 10cm proužky
1 pomeranč, na kolečka
400 g bulguru, uvařeného dle návodu

Jak na to?

Vyšlehejte suroviny na marinádu. Kuřecí maso vložte do zapékací mísy, zalijte marinádou a důkladně v ní maso obalte. Dvě hodiny marinujte.

Troubu předehřejte na 180 °C. Mezi kuřecí kousky vložte pórek a pomeranč, dejte do trouby a pečte zakryté 40 minut. Odkryjte a 15 minut dopečte dozlatova. Podávejte s bulgurem a bílým vínem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pomerančová kuřecí stehna

Hlavní chod Snadné Česká Maso Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

Marináda:
2 lžíce pomerančové Champagne marmelády
⅓ hrnku olivového oleje
3 lžíce pomerančové šťávy
3 lžíce citronové šťávy
2 lžíce hrubozrnné hořčice
3 lžíce hnědého cukru
2 česneky, rozmělněné
1 lžička sušeného fenyklu
4 snítky tymiánu
Sůl, pepř
600–800 g kuřecích horních a spodních stehen
1 střední pórek, pokrájený na asi 10cm proužky
1 pomeranč, na kolečka
400 g bulguru, uvařeného dle návodu

Jak na to?

Vyšlehejte suroviny na marinádu. Kuřecí maso vložte do zapékací mísy, zalijte marinádou a důkladně v ní maso obalte. Dvě hodiny marinujte.

Troubu předehřejte na 180 °C. Mezi kuřecí kousky vložte pórek a pomeranč, dejte do trouby a pečte zakryté 40 minut. Odkryjte a 15 minut dopečte dozlatova. Podávejte s bulgurem a bílým vínem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty