Polévka z pečené dýně
Polévka z pečené dýně je krémová, voňavá a dokonale zahřeje v chladných podzimních dnech. Pečením dýně Hokkaidó se její chuť krásně zintenzivní a získá jemně karamelový tón, který se skvěle doplňuje s cibulí, smetanou a kapkou medu. Tento recept na dýňovou polévku je ideální volbou pro slavnostní oběd, piknik nebo jako sytý předkrm.

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Polévka
Ingredience
Složení 4 porce
- Cibule 1 ks
- Dýně Hokkaidó 2 kg
- Vývar kuřecí 875 ml
- Olej olivový
- Sůl
- Smetana ke šlehání 250 ml
- Med 1 plž
- Bageta tmavá
- Zakysaná smetana 1 ks
- Cibule 1 ks
- Dýně Hokkaidó 2 kg
- Vývar kuřecí 875 ml
- Olej olivový
- Sůl
- Smetana ke šlehání 250 ml
- Med 1 plž
- Bageta tmavá
- Zakysaná smetana 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.