Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Polévka spravovačka

Další recepty a články

Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených...
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených...
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat

Polévka spravovačka

Co budete potřebovat

1 sáček polévky Přidejte vejce
7–10 stroužků česneku
3 jarní cibulky
¼ sáčku mražené polévkové směsi
1 kostka hovězího bujonu
sůl
pepř
1 vejce
150 g strouhaného eidamu

Jak na to?

Do hrnce nalijte 1 litr vody a rozmíchejte v ní obsah sáčku polévky Přidej vejce. Přiveďte k varu, přidejte rozmačkanný česnek, nasekanou cibulku, zeleninu, extra silný bujon a 5 minut povařte. Poté podle chuti osolte a hodně opepřete. Nakonec do polévky přilijte rozšlehané vejce a znovu krátce povařte. Podávejte se strouhaným eidamem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Polévka spravovačka

Polévka Velmi snadné Česká Vaření Magazín 10/2013
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

1 sáček polévky Přidejte vejce
7–10 stroužků česneku
3 jarní cibulky
¼ sáčku mražené polévkové směsi
1 kostka hovězího bujonu
sůl
pepř
1 vejce
150 g strouhaného eidamu

Jak na to?

Do hrnce nalijte 1 litr vody a rozmíchejte v ní obsah sáčku polévky Přidej vejce. Přiveďte k varu, přidejte rozmačkanný česnek, nasekanou cibulku, zeleninu, extra silný bujon a 5 minut povařte. Poté podle chuti osolte a hodně opepřete. Nakonec do polévky přilijte rozšlehané vejce a znovu krátce povařte. Podávejte se strouhaným eidamem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat

Inspirujte se podobnými recepty