Pohankové palačinky s čerstvými borůvkami
Ingredience
150 g | pohankové mouky |
150 g | hladké mouky |
700 ml | mléka |
1 | vejce |
špetka soli | |
1 | lžička oleje |
slunečnicový olej na opékání | |
domácí pacholík a borůvky k podávání |
Postup přípravy
Rádi vaříte s pohankou? Připravte si pohankové palačinky s čerstvými borůvkami.
1) V míse smíchejte mouky, vejce, sůl, olej a mléko a vzniklé těstíčko nechte asi hodinu odpočinout.
2) Pánev potřete vždy malým množstvím oleje, naběračkou odeberte část těsta, krouživým pohybem jej rozlijte po celé ploše pánve a z obou stran opečte.
3) Palačinky podávejte s pacholíkem a s čerstvými borůvkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY