×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Plněné žampiony

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Plněné žampiony

Co budete potřebovat

1 lžíce másla
1 cibule, nasekaná
400 g žampionů
150 g olomouckých tvarůžků, nakrájených nadrobno
hrst petrželky, nakrájená nadrobno

Jak na to?

V pánvi opečte na másle cibuli a nakrájené nožičky hub. Nechte vychladnout vmíchejte tvarůžky a petrželku. Směsí naplňte hlavičky žampionů. Naskládejte je do olejem vymazané zapékací misky a 15 minut zapékejte pod grilem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněné žampiony

Snadné Grilování Magazín 4/2015
Průměrné hodnocení 3 (12)

Co budete potřebovat

1 lžíce másla
1 cibule, nasekaná
400 g žampionů
150 g olomouckých tvarůžků, nakrájených nadrobno
hrst petrželky, nakrájená nadrobno

Jak na to?

V pánvi opečte na másle cibuli a nakrájené nožičky hub. Nechte vychladnout vmíchejte tvarůžky a petrželku. Směsí naplňte hlavičky žampionů. Naskládejte je do olejem vymazané zapékací misky a 15 minut zapékejte pod grilem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty