Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Plněné velké žampiony

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Plněné velké žampiony

Co budete potřebovat

4 velké žampiony nebo portobella
olivový olej
1 malá cibule
1 cuketa
1 červená paprika
6 kusů sušených rajčat
2 stroužky česneku
1/2 lžičky sušeného oregana
hrst čerstvého špenátu
sůl, pepř
2 lžíce strouhaného parmazánu

Jak na to?

Z hub odlomte nebo odřízněte nohy. Kloboučky zvenku potřete olivovým olejem a  připravte do pekáče. Cibuli nakrájejte na kostičky, cuketu, papriku a  sušená rajčata na malé kousky, česnek nasekejte. Přidejte oregano.
Cibuli opékejte pět minut na rozehřátém olivovém oleji. Přidejte nakrájené cukety a  papriku. Až změknou, přisypejte také sušená rajčata. Nakonec přidejte česnek a  špenát. Stáhněte z  plotny a  nechte trochu vychladnout. Podle potřeby přidejte sůl a  pepř.
Dovnitř houbových kloboučků nasypte parmazán a  navršte zeleninovou směs. Zapékejte dvacet minut v  troubě při teplotě 180 °C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněné velké žampiony

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Bezlepkové Vegetariánské Z dovolené rovnou na talíř , Oregano , Rajče Magazín 8/2017 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 velké žampiony nebo portobella
olivový olej
1 malá cibule
1 cuketa
1 červená paprika
6 kusů sušených rajčat
2 stroužky česneku
1/2 lžičky sušeného oregana
hrst čerstvého špenátu
sůl, pepř
2 lžíce strouhaného parmazánu

Jak na to?

Z hub odlomte nebo odřízněte nohy. Kloboučky zvenku potřete olivovým olejem a  připravte do pekáče. Cibuli nakrájejte na kostičky, cuketu, papriku a  sušená rajčata na malé kousky, česnek nasekejte. Přidejte oregano.
Cibuli opékejte pět minut na rozehřátém olivovém oleji. Přidejte nakrájené cukety a  papriku. Až změknou, přisypejte také sušená rajčata. Nakonec přidejte česnek a  špenát. Stáhněte z  plotny a  nechte trochu vychladnout. Podle potřeby přidejte sůl a  pepř.
Dovnitř houbových kloboučků nasypte parmazán a  navršte zeleninovou směs. Zapékejte dvacet minut v  troubě při teplotě 180 °C.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty