1
Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2
Omyté batáty ve slupce rozpulte, zabalte do alobalu a pečte 15 minut. Fazole sceďte a v míse promíchejte s tabaskem, limetkovou šťávou, papričkami jalapeño a strouhaným čedarem.
3
Pečené batáty vyjměte z trouby, rozbalte pomocí kuchyňských kleštiček a vydlabejte dužinu. Naplňte fazolovou směsí a zapečte v troubě 10 minut.
4
Podávejte se zakysanou smetanou, posypané koriandrem.
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2
Omyté batáty ve slupce rozpulte, zabalte do alobalu a pečte 15 minut. Fazole sceďte a v míse promíchejte s tabaskem, limetkovou šťávou, papričkami jalapeño a strouhaným čedarem.
3
Pečené batáty vyjměte z trouby, rozbalte pomocí kuchyňských kleštiček a vydlabejte dužinu. Naplňte fazolovou směsí a zapečte v troubě 10 minut.
4
Podávejte se zakysanou smetanou, posypané koriandrem.