×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Plněné loďky z batátů

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Plněné loďky z batátů

Co budete potřebovat

4 batáty
400 ml sterilovaných červených fazolí
4 kapky tabaska
1 limetka
2 lžíce sterilovaných papriček jalapeño
20 g sýra čedar
200 ml zakysané smetany
2 hrsti čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2. Omyté batáty ve slupce rozpulte, zabalte do alobalu a pečte 15 minut. Fazole sceďte a v míse promíchejte s tabaskem, limetkovou šťávou, papričkami jalapeño a strouhaným čedarem.
3. Pečené batáty vyjměte z trouby, rozbalte pomocí kuchyňských kleštiček a vydlabejte dužinu. Naplňte fazolovou směsí a zapečte v troubě 10 minut.
4. Podávejte se zakysanou smetanou, posypané koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněné loďky z batátů

Hlavní chod Velmi snadné Vegetariánské Bezlepkové Magazín 1/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 batáty
400 ml sterilovaných červených fazolí
4 kapky tabaska
1 limetka
2 lžíce sterilovaných papriček jalapeño
20 g sýra čedar
200 ml zakysané smetany
2 hrsti čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2. Omyté batáty ve slupce rozpulte, zabalte do alobalu a pečte 15 minut. Fazole sceďte a v míse promíchejte s tabaskem, limetkovou šťávou, papričkami jalapeño a strouhaným čedarem.
3. Pečené batáty vyjměte z trouby, rozbalte pomocí kuchyňských kleštiček a vydlabejte dužinu. Naplňte fazolovou směsí a zapečte v troubě 10 minut.
4. Podávejte se zakysanou smetanou, posypané koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty