Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Plněná kuřecí prsa

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Plněná kuřecí prsa

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
1 koule mozzarelly
8 cherry rajčat
hrst bazalkových lístků
8–12 plátků šunky
Na omáčku z červených paprik:
4 červené papriky
olivový olej
200 g rajčat
1 kostka zeleninového bujonu
2 lžíce třtinového cukru

Jak na to?

Udělejte omáčku: papriky vyskládejte na plech, zastříkněte olejem a pečte 20–25 minut při 200 °C. Zchladlé oloupejte, nakrájejte na kostičky a spolu s přepůlenými rajčaty, 2 lžícemi vody, kostkou bujonu a cukrem dejte do pánve a nechte 20 minut vařit. Osolte, opepřete a rozmixujte. V každém kuřecím prsu udělejte nožem kapsu, dovnitř dejte kousek mozzarelly, 2 přepůlená rajčata a bazalku. Přimáčkněte k sobě, osolte, obmotejte šunkou a 25 minut pečte. Servírujte s omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněná kuřecí prsa

Předkrm Snadné Česká Bazalka , Rajče Magazín 10/2012
Průměrné hodnocení 5 (8)

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
1 koule mozzarelly
8 cherry rajčat
hrst bazalkových lístků
8–12 plátků šunky
Na omáčku z červených paprik:
4 červené papriky
olivový olej
200 g rajčat
1 kostka zeleninového bujonu
2 lžíce třtinového cukru

Jak na to?

Udělejte omáčku: papriky vyskládejte na plech, zastříkněte olejem a pečte 20–25 minut při 200 °C. Zchladlé oloupejte, nakrájejte na kostičky a spolu s přepůlenými rajčaty, 2 lžícemi vody, kostkou bujonu a cukrem dejte do pánve a nechte 20 minut vařit. Osolte, opepřete a rozmixujte. V každém kuřecím prsu udělejte nožem kapsu, dovnitř dejte kousek mozzarelly, 2 přepůlená rajčata a bazalku. Přimáčkněte k sobě, osolte, obmotejte šunkou a 25 minut pečte. Servírujte s omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty