×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza se sušenou šunkou a ančovičkami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pizza se sušenou šunkou a ančovičkami

Co budete potřebovat

20 g čerstvého droždí
1 lžička cukru
600 g hladké mouky
1 lžička soli
3 lžíce olivového oleje
1 menší cuketa
1 plechovka loupaných rajčat
200 g sušené šunky Jamon Serrano AExc
2 mozzarelly
12 ančoviček
2 hrsti rukoly

Jak na to?

Do mísy rozdrobte droždí, přidejte cukr, zalijte 50 ml vlažné vody a  nechte na teplém místě vzejít kvásek. Do mísy s moukou přidejte sůl, olej a  kvásek, postupně přilévejte 200–250 ml teplé vody a  vypracujte vláčné těsto. Rozdělte je na čtyři části, vytvarujte je do bochánků, dejte na plech vyložený pečicím papírem, zakryjte fólií potřenou olejem a  nechte na teplém místě asi 30 minut vykynout.
Mezitím nakrájejte cuketu na kolečka a  opečte je z obou stran. Loupaná rajčata z plechovky rozmixujte.
Z těsta vyválejte tenké placky, potřete je rajčaty a  naskládejte na ně opečenou cuketu, šunku, ančovičky a  mozzarellu natrhanou na větší kusy. Pečte v troubě předehřáté na 220 °C asi 10–15 minut. Před podáváním posypte rukolou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza se sušenou šunkou a ančovičkami

Hlavní chod Snadné Italská Chuťovky Domácí bistro , Rajče Magazín 2/2017 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

20 g čerstvého droždí
1 lžička cukru
600 g hladké mouky
1 lžička soli
3 lžíce olivového oleje
1 menší cuketa
1 plechovka loupaných rajčat
200 g sušené šunky Jamon Serrano AExc
2 mozzarelly
12 ančoviček
2 hrsti rukoly

Jak na to?

Do mísy rozdrobte droždí, přidejte cukr, zalijte 50 ml vlažné vody a  nechte na teplém místě vzejít kvásek. Do mísy s moukou přidejte sůl, olej a  kvásek, postupně přilévejte 200–250 ml teplé vody a  vypracujte vláčné těsto. Rozdělte je na čtyři části, vytvarujte je do bochánků, dejte na plech vyložený pečicím papírem, zakryjte fólií potřenou olejem a  nechte na teplém místě asi 30 minut vykynout.
Mezitím nakrájejte cuketu na kolečka a  opečte je z obou stran. Loupaná rajčata z plechovky rozmixujte.
Z těsta vyválejte tenké placky, potřete je rajčaty a  naskládejte na ně opečenou cuketu, šunku, ančovičky a  mozzarellu natrhanou na větší kusy. Pečte v troubě předehřáté na 220 °C asi 10–15 minut. Před podáváním posypte rukolou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty