×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza mexicana

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Pizza mexicana

Co budete potřebovat

SUROVINY NA ZÁKLAD:
700 g hladké mouky
8 g sušeného droždí
1 lžička mořské soli
270 ml teplé vody
6 lžic olivového oleje
100 ml pasírovaných rajčat
1 lžička sušeného oregana
SUROVINY NA PIZZU MEXICANU:
2 klobásy Langolt Albert
50 g vypeckovaných zelených oliv
6 nakládaných chilli papriček
1 žlutá chilli paprička
1 lžíce nakládané kukuřice
60 g balkánského sýru
1 hrst rukoly
2 snítky tymiánu
2 snítky rozmarýnu

Jak na to?

1. Na těsto smíchejte mouku s droždím a solí. Ve směsi udělejte důlek. Přidejte vodu, 4 lžíce oleje a vypracujte hladké těsto. Na teplém místě nechte hodinu kynout.
2. Těsto rozdělte a rozválejte je na kulaté placky o průměru 25 cm nebo vytvarujte podle grilovacího tácku. Vložte přímo na rošt nebo do děrované grilovací pánve. Každou placku potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte olejem.
3. Na pizzu Mexicanu rozložte na základ nakrájené klobásy, olivy, chilli papričky a kukuřici. Pizzu dejte na rošt a grilujte 6 minut na přímém ohřevu, potom přidejte rozdrobený sýr a grilujte další 2 minuty. Posypte rukolou, tymiánem a rozmarýnem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza mexicana

Hlavní chod Velmi snadné Italská Chuťovky Párty Videorecept Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 1 pizza
Průměrné hodnocení 3 (2)

Co budete potřebovat

SUROVINY NA ZÁKLAD:
700 g hladké mouky
8 g sušeného droždí
1 lžička mořské soli
270 ml teplé vody
6 lžic olivového oleje
100 ml pasírovaných rajčat
1 lžička sušeného oregana
SUROVINY NA PIZZU MEXICANU:
2 klobásy Langolt Albert
50 g vypeckovaných zelených oliv
6 nakládaných chilli papriček
1 žlutá chilli paprička
1 lžíce nakládané kukuřice
60 g balkánského sýru
1 hrst rukoly
2 snítky tymiánu
2 snítky rozmarýnu

Jak na to?

1. Na těsto smíchejte mouku s droždím a solí. Ve směsi udělejte důlek. Přidejte vodu, 4 lžíce oleje a vypracujte hladké těsto. Na teplém místě nechte hodinu kynout.
2. Těsto rozdělte a rozválejte je na kulaté placky o průměru 25 cm nebo vytvarujte podle grilovacího tácku. Vložte přímo na rošt nebo do děrované grilovací pánve. Každou placku potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte olejem.
3. Na pizzu Mexicanu rozložte na základ nakrájené klobásy, olivy, chilli papričky a kukuřici. Pizzu dejte na rošt a grilujte 6 minut na přímém ohřevu, potom přidejte rozdrobený sýr a grilujte další 2 minuty. Posypte rukolou, tymiánem a rozmarýnem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty