1
Na těsto smíchejte mouku s droždím a solí. Ve směsi udělejte důlek. Přidejte vodu, 4 lžíce oleje a vypracujte hladké těsto. Na teplém místě nechte hodinu kynout.
2
Těsto rozdělte a rozválejte je na kulaté placky o průměru 25 cm nebo vytvarujte podle grilovacího tácku. Vložte přímo na rošt nebo do děrované grilovací pánve. Každou placku potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte olejem.
3
Na pizzu Ai funghi rozložte na základ na kolečka nakrájené žampiony a rajčata. Přidejte slaninu na proužky. Pizzu vložte na rošt a grilujte 8 minut na přímém ohřevu. Před podáváním posypte rukolou a rozmarýnem.
1
Na těsto smíchejte mouku s droždím a solí. Ve směsi udělejte důlek. Přidejte vodu, 4 lžíce oleje a vypracujte hladké těsto. Na teplém místě nechte hodinu kynout.
2
Těsto rozdělte a rozválejte je na kulaté placky o průměru 25 cm nebo vytvarujte podle grilovacího tácku. Vložte přímo na rošt nebo do děrované grilovací pánve. Každou placku potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte olejem.
3
Na pizzu Ai funghi rozložte na základ na kolečka nakrájené žampiony a rajčata. Přidejte slaninu na proužky. Pizzu vložte na rošt a grilujte 8 minut na přímém ohřevu. Před podáváním posypte rukolou a rozmarýnem.