×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza al funghi

Další recepty a články

Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...

Pizza al funghi

Co budete potřebovat

SUROVINY NA ZÁKLAD:
700 g hladké mouky
8 g sušeného droždí
1 lžička mořské soli
270 ml teplé vody
6 lžic olivového oleje
100 ml pasírovaných rajčat
1 lžička sušeného oregana
SUROVINY NA PIZZU AI FUNGHI:
2 zahradní žampiony
1 rajče
60 g anglické slaniny
50 g rukoly
2 snítky tymiánu
2 snítky rozmarýnu

Jak na to?

1. Na těsto smíchejte mouku s droždím a solí. Ve směsi udělejte důlek. Přidejte vodu, 4 lžíce oleje a vypracujte hladké těsto. Na teplém místě nechte hodinu kynout.
2. Těsto rozdělte a rozválejte je na kulaté placky o průměru 25 cm nebo vytvarujte podle grilovacího tácku. Vložte přímo na rošt nebo do děrované grilovací pánve. Každou placku potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte olejem.
3. Na pizzu Ai funghi rozložte na základ na kolečka nakrájené žampiony a rajčata. Přidejte slaninu na proužky. Pizzu vložte na rošt a grilujte 8 minut na přímém ohřevu. Před podáváním posypte rukolou a rozmarýnem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza al funghi

Hlavní chod Velmi snadné Italská Chuťovky Párty Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 1 pizza
(0)

Co budete potřebovat

SUROVINY NA ZÁKLAD:
700 g hladké mouky
8 g sušeného droždí
1 lžička mořské soli
270 ml teplé vody
6 lžic olivového oleje
100 ml pasírovaných rajčat
1 lžička sušeného oregana
SUROVINY NA PIZZU AI FUNGHI:
2 zahradní žampiony
1 rajče
60 g anglické slaniny
50 g rukoly
2 snítky tymiánu
2 snítky rozmarýnu

Jak na to?

1. Na těsto smíchejte mouku s droždím a solí. Ve směsi udělejte důlek. Přidejte vodu, 4 lžíce oleje a vypracujte hladké těsto. Na teplém místě nechte hodinu kynout.
2. Těsto rozdělte a rozválejte je na kulaté placky o průměru 25 cm nebo vytvarujte podle grilovacího tácku. Vložte přímo na rošt nebo do děrované grilovací pánve. Každou placku potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte olejem.
3. Na pizzu Ai funghi rozložte na základ na kolečka nakrájené žampiony a rajčata. Přidejte slaninu na proužky. Pizzu vložte na rošt a grilujte 8 minut na přímém ohřevu. Před podáváním posypte rukolou a rozmarýnem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...

Inspirujte se podobnými recepty