×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pivní hamburger

Další recepty a články

Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky

Pivní hamburger

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa, mletého
2 stroužky česneku, nadrcené
2 lžíce worchesterské omáčky
80 ml oblíbeného piva
sůl a pepř
3 lžíce olivového oleje
4 plátky slaniny
½ cibule, nakrájené na tenká kolečka
4 vejce
hrst rukolových lístků
8 plátků červené řepy, upečené v alobalu v troubě
4 plátky sýru, nejlépe čedaru
1 rajče, nakrájené
4 hamburgerové bulky, rozpůlené
rajčatová omáčka
majonéza

Jak na to?

Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery.
Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka.
Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pivní hamburger

Snadné Grilování Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa, mletého
2 stroužky česneku, nadrcené
2 lžíce worchesterské omáčky
80 ml oblíbeného piva
sůl a pepř
3 lžíce olivového oleje
4 plátky slaniny
½ cibule, nakrájené na tenká kolečka
4 vejce
hrst rukolových lístků
8 plátků červené řepy, upečené v alobalu v troubě
4 plátky sýru, nejlépe čedaru
1 rajče, nakrájené
4 hamburgerové bulky, rozpůlené
rajčatová omáčka
majonéza

Jak na to?

Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery.
Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka.
Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky

Inspirujte se podobnými recepty