×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pita s trhaným kuřecím masem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Pita s trhaným kuřecím masem

Co budete potřebovat

TRHANÉ MASO
2 Bio kuřecí prsa 
Nature´s Promise
1 menší cibule
1 česnek
1 rajče
1 lžička sušeného oregana
špetka soli
1/2 limety
NÁPLŇ
2 rajčata
1 červená cibule
4 listy římského salátu
4 lžíce sterilované kukuřice
4 celozrnné pita chleby
DRESINK
1 bílý jogurt
1/2 rozmělněného stroužku česneku
hrst plocholisté petržele
1 limeta
sůl, pepř

Jak na to?

Maso vložte do hrnce a zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené. Přidejte zeleninu, koření a oloupanou limetu. Přiveďte k varu a hodinu na mírném ohni vařte. Poté odstavte a nechte vychladnout.
Rajčata nakrájejte na kostičky, cibulku najemno, salát na menší proužky a přidejte kukuřici. V misce smíchejte ingredience na dresink. Maso vyjměte z vývaru a prsty ho natrhejte.
Z pita chlebů odřízněte jeden kraj a vzniklou kapsu naplňte zeleninou, masem a zalijte dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pita s trhaným kuřecím masem

Snadné Maso Něco lehkého Oregano , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 9/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Trhané maso zažívá v poslední době veliký boom. Pokud jste se s tímto termínem ještě nesetkali, vězte, že jde vlastně jen o nový název něčeho, co už znáte. Jedná se většinou o maso upečené nebo dušené do velmi měkkého a šťavnatého stavu, následně ručně trhané na kousky až vlákna.

Co budete potřebovat

TRHANÉ MASO
2 Bio kuřecí prsa 
Nature´s Promise
1 menší cibule
1 česnek
1 rajče
1 lžička sušeného oregana
špetka soli
1/2 limety
NÁPLŇ
2 rajčata
1 červená cibule
4 listy římského salátu
4 lžíce sterilované kukuřice
4 celozrnné pita chleby
DRESINK
1 bílý jogurt
1/2 rozmělněného stroužku česneku
hrst plocholisté petržele
1 limeta
sůl, pepř

Jak na to?

Maso vložte do hrnce a zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené. Přidejte zeleninu, koření a oloupanou limetu. Přiveďte k varu a hodinu na mírném ohni vařte. Poté odstavte a nechte vychladnout.
Rajčata nakrájejte na kostičky, cibulku najemno, salát na menší proužky a přidejte kukuřici. V misce smíchejte ingredience na dresink. Maso vyjměte z vývaru a prsty ho natrhejte.
Z pita chlebů odřízněte jeden kraj a vzniklou kapsu naplňte zeleninou, masem a zalijte dresinkem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Jmenovka
zapichovací
3 ks v balení
sleva 66 %
15 bodů + 1990 bez bodů 59

k popsání a označení rostlin
na záhonku či v květináčích

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019