×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pita s trhaným kuřecím masem

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Pita s trhaným kuřecím masem

Co budete potřebovat

TRHANÉ MASO
2 Bio kuřecí prsa 
Nature´s Promise
1 menší cibule
1 česnek
1 rajče
1 lžička sušeného oregana
špetka soli
1/2 limety
NÁPLŇ
2 rajčata
1 červená cibule
4 listy římského salátu
4 lžíce sterilované kukuřice
4 celozrnné pita chleby
DRESINK
1 bílý jogurt
1/2 rozmělněného stroužku česneku
hrst plocholisté petržele
1 limeta
sůl, pepř

Jak na to?

Maso vložte do hrnce a zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené. Přidejte zeleninu, koření a oloupanou limetu. Přiveďte k varu a hodinu na mírném ohni vařte. Poté odstavte a nechte vychladnout.
Rajčata nakrájejte na kostičky, cibulku najemno, salát na menší proužky a přidejte kukuřici. V misce smíchejte ingredience na dresink. Maso vyjměte z vývaru a prsty ho natrhejte.
Z pita chlebů odřízněte jeden kraj a vzniklou kapsu naplňte zeleninou, masem a zalijte dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pita s trhaným kuřecím masem

Snadné Maso Něco lehkého Magazín 9/2018
Průměrné hodnocení 5 (1)
Trhané maso zažívá v poslední době veliký boom. Pokud jste se s tímto termínem ještě nesetkali, vězte, že jde vlastně jen o nový název něčeho, co už znáte. Jedná se většinou o maso upečené nebo dušené do velmi měkkého a šťavnatého stavu, následně ručně trhané na kousky až vlákna.

Co budete potřebovat

TRHANÉ MASO
2 Bio kuřecí prsa 
Nature´s Promise
1 menší cibule
1 česnek
1 rajče
1 lžička sušeného oregana
špetka soli
1/2 limety
NÁPLŇ
2 rajčata
1 červená cibule
4 listy římského salátu
4 lžíce sterilované kukuřice
4 celozrnné pita chleby
DRESINK
1 bílý jogurt
1/2 rozmělněného stroužku česneku
hrst plocholisté petržele
1 limeta
sůl, pepř

Jak na to?

Maso vložte do hrnce a zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené. Přidejte zeleninu, koření a oloupanou limetu. Přiveďte k varu a hodinu na mírném ohni vařte. Poté odstavte a nechte vychladnout.
Rajčata nakrájejte na kostičky, cibulku najemno, salát na menší proužky a přidejte kukuřici. V misce smíchejte ingredience na dresink. Maso vyjměte z vývaru a prsty ho natrhejte.
Z pita chlebů odřízněte jeden kraj a vzniklou kapsu naplňte zeleninou, masem a zalijte dresinkem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty