
Pikantní losos s bulgurem a zeleninou
Postup přípravy
Chilli papričku zbavte semínek a nasekejte ji najemno, zázvor očistěte a nastrouhejte. Vše promíchejte se sójovou omáčkou, olejem a javorovým sirupem. Lososa otřete papírovou utěrkou, osolte, dejte na plech vyložený pečicím papírem a potřete omáčkou. Pečte 10–15 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
Bulgur uvařte podle návodu na obalu. Fenykl pokrájejte na plátky, pak choi rozkrojte podélně na čtvrtiny. Fenykl krátce opečte na pánvi na troše oleje, aby lehce chytil barvu, pak choi postačí velmi krátká tepelná úprava. Zeleninu promíchejte s bulgurem a podávejte s lososem a nasekaným koriandrem.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod