ReceptyZapečená bavorská klobása
Albert logoAlbert logo
  • Zapečená bavorská klobása

Zapečená bavorská klobása

Zapečená bavorská klobása
Snadné
31-45 minut
0/5
Německá
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Cibule 3 ks
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Kečup 200 ml
  • Sojová omáčka 4 plž
  • Olej slunečnicový 4 plž
  • Sůl
  • Rozmarýn čerstvý 2 snít.
  • Škrob 1 plž
  • Černé pivo 300 ml
  • Paprika červená 4 ks
  • Rajčata cherry na větvičce
  • Klobása bavorská 350 g
  • Cibule 3 ks
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Kečup 200 ml
  • Sojová omáčka 4 plž
  • Olej slunečnicový 4 plž
  • Sůl
  • Rozmarýn čerstvý 2 snít.
  • Škrob 1 plž
  • Černé pivo 300 ml
  • Paprika červená 4 ks
  • Rajčata cherry na větvičce
  • Klobása bavorská 350 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.