Další recepty a články
Pečené krůtí stehno na česneku a rozmarýnu
Co budete potřebovat
Jak na to?
Stehna prošpikujte česnekem a snítkami rozmarýnu. Osolte, opepřete a potřete olejem. Marinujte nejméně 30 minut. Troubu rozehřejte na 200 °C. Maso a česneky vložte do pekáčku, podlijte vínem a zakryjte alobalem. Po 15 minutách ztlumte teplotu na 180 °C a pečte 1 hodinu. Ke konci pečení odkryjte alobal a nechte dopéct 10–15 minut dozlatova. Podávejte s pečenými bramborami.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pečené krůtí stehno na česneku a rozmarýnu
Co budete potřebovat
Jak na to?
Stehna prošpikujte česnekem a snítkami rozmarýnu. Osolte, opepřete a potřete olejem. Marinujte nejméně 30 minut. Troubu rozehřejte na 200 °C. Maso a česneky vložte do pekáčku, podlijte vínem a zakryjte alobalem. Po 15 minutách ztlumte teplotu na 180 °C a pečte 1 hodinu. Ke konci pečení odkryjte alobal a nechte dopéct 10–15 minut dozlatova. Podávejte s pečenými bramborami.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio