Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem

Další recepty a články

Pečený losos na hrášku a...
Pečený losos na...
Pečený losos na hrášku a...
Pečený losos na hrášku a...
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s...
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...

Pečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem

Co budete potřebovat

2 pstruzi
200 g brambor typu B
1 svazek ředkviček
100 g hrášku
20 ml olivového oleje
1 citron NP Bio
sůl
pepř
sušené chilli
hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Pstruhy očistěte, podélně rozřízněte a připravte 4 filety.

2. Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte omyté, přepůlené ředkvičky a hrášek. Přelijte olejem, vsypte nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete. Nakonec přidejte špetku chilli, nasekaný kopr a vše promíchejte.

3. Připravte papiloty. Ustřihněte 4 pečicí papíry o rozměru 30 × 30 cm a složte je napůl. Dovnitř každého vložte 1⁄4 bramborové směsi.

4. Filety ze pstruha pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Každý filet vložte do připravené papiloty s bramborami a konce složte tak, aby nevytékala šťáva při pečení. Můžete také svázat pečicím provázkem.

5. Papiloty přendejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem

Hlavní chod Velmi snadné Rychlá večeře Bezlepkové Bez laktózy Magazín 4/2021 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

2 pstruzi
200 g brambor typu B
1 svazek ředkviček
100 g hrášku
20 ml olivového oleje
1 citron NP Bio
sůl
pepř
sušené chilli
hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Pstruhy očistěte, podélně rozřízněte a připravte 4 filety.

2. Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte omyté, přepůlené ředkvičky a hrášek. Přelijte olejem, vsypte nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete. Nakonec přidejte špetku chilli, nasekaný kopr a vše promíchejte.

3. Připravte papiloty. Ustřihněte 4 pečicí papíry o rozměru 30 × 30 cm a složte je napůl. Dovnitř každého vložte 1⁄4 bramborové směsi.

4. Filety ze pstruha pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Každý filet vložte do připravené papiloty s bramborami a konce složte tak, aby nevytékala šťáva při pečení. Můžete také svázat pečicím provázkem.

5. Papiloty přendejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Pečený losos na hrášku a...
Pečený losos na hrášku a...
Pečený losos na hrášku a...
Pečený losos na hrášku a...
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...

Inspirujte se podobnými recepty