×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečená mořská ryba s pomerančovou marinádou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Pečená mořská ryba s pomerančovou marinádou

Tip do kuchyně

 

Rybu můžete stejným způsobem připravit na pánvi nebo na grilu. V případě grilu doporučujeme marinovanou rybu zabalit do alobalu, a pak teprve grilovat.

Co budete potřebovat

600 g filetů z mořských ryb AQ
čerstvý koriandr AQ
plátky citronu a pomeranče
bílé pečivo k podávání
Na citrusovou marinádu
1 stroužek drceného česneku AQ
1 lžíce římského kmínu
1 lžička mleté papriky (podle chuti
sladké nebo pálivé)
1 lžička sušeného oregana
1 lžička soli
½ lžíce slunečnicového oleje BASIC
1 lžička strouhané pomerančové kůry
½ pomeranče

Jak na to?

Pečená ryba je velmi lehké a dietní jídlo. Určitě si ji zkuste upéct s pomerančovou marinádou.

Začněte marinádou:
1) Smíchejte česnek, kmín, papriku, oregano a sůl.
2) Přilijte olej a přidejte pomerančovou kůru.
3) Z ostrouhaného pomeranče vylisujte v citrusovači šťávu a přidejte ji do směsi.
4) Promíchejte a marinádou potřete ryby. Marinujte aspoň půl hodiny.

5) Rozehřejte troubu na 200 °C a rybu pečte 7–10 minut.
6) Podávejte s čerstvým koriandrem, plátky citronů a bílým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená mořská ryba s pomerančovou marinádou

Hlavní chod Snadné Asijská Něco lehkého Pečení Oregano Magazín 11/2014
Průměrné hodnocení 4 (5)

Tip do kuchyně

 

Rybu můžete stejným způsobem připravit na pánvi nebo na grilu. V případě grilu doporučujeme marinovanou rybu zabalit do alobalu, a pak teprve grilovat.

Co budete potřebovat

600 g filetů z mořských ryb AQ
čerstvý koriandr AQ
plátky citronu a pomeranče
bílé pečivo k podávání
Na citrusovou marinádu
1 stroužek drceného česneku AQ
1 lžíce římského kmínu
1 lžička mleté papriky (podle chuti
sladké nebo pálivé)
1 lžička sušeného oregana
1 lžička soli
½ lžíce slunečnicového oleje BASIC
1 lžička strouhané pomerančové kůry
½ pomeranče

Jak na to?

Pečená ryba je velmi lehké a dietní jídlo. Určitě si ji zkuste upéct s pomerančovou marinádou.

Začněte marinádou:
1) Smíchejte česnek, kmín, papriku, oregano a sůl.
2) Přilijte olej a přidejte pomerančovou kůru.
3) Z ostrouhaného pomeranče vylisujte v citrusovači šťávu a přidejte ji do směsi.
4) Promíchejte a marinádou potřete ryby. Marinujte aspoň půl hodiny.

5) Rozehřejte troubu na 200 °C a rybu pečte 7–10 minut.
6) Podávejte s čerstvým koriandrem, plátky citronů a bílým pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Inspirujte se podobnými recepty