Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Paštika z kuřecích jater

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Paštika z kuřecích jater

Co budete potřebovat

20 g másla
1 malá cibule, nasekaná
2 stroužky česneku, nasekané
300 g kuřecích jater, očištěných a nakrájených na vetší kusy
60 ml brandy
125 g studeného másla navíc, nakrájeného na kostky
60 ml smetany ke šlehání
sůl a čerstvě mletý pepř
80 g přepuštěného másla
bageta a brusinky k podávání

Jak na to?

1. Na pánvi rozpustím máslo, přidám cibuli a na středním plameni asi dvě minuty smažím. Přidám česnek a smažím ješte minutu. Nakonec přidám játra a smažím jednu minutu. Přiliju brandy a nechám chvilinku povařit.
2. Játrovou směs, studené máslo, smetanu, sůl a pepř rozmixuju dohladka.
3. Vzniklou směs přopasíruju přes jemné sítko a pak ji přendám do dvou kulatých misek o objemu 250 ml.
4. Paštiku přeliju přepušteným máslem a dám aspoň na dvě hodiny chladit do lednice. Podávám s bagetou a s kyselými okurkami nebo brusinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Paštika z kuřecích jater

Hlavní chod Velmi snadné Česká Pomazánky Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 4 (81)

Co budete potřebovat

20 g másla
1 malá cibule, nasekaná
2 stroužky česneku, nasekané
300 g kuřecích jater, očištěných a nakrájených na vetší kusy
60 ml brandy
125 g studeného másla navíc, nakrájeného na kostky
60 ml smetany ke šlehání
sůl a čerstvě mletý pepř
80 g přepuštěného másla
bageta a brusinky k podávání

Jak na to?

1. Na pánvi rozpustím máslo, přidám cibuli a na středním plameni asi dvě minuty smažím. Přidám česnek a smažím ješte minutu. Nakonec přidám játra a smažím jednu minutu. Přiliju brandy a nechám chvilinku povařit.
2. Játrovou směs, studené máslo, smetanu, sůl a pepř rozmixuju dohladka.
3. Vzniklou směs přopasíruju přes jemné sítko a pak ji přendám do dvou kulatých misek o objemu 250 ml.
4. Paštiku přeliju přepušteným máslem a dám aspoň na dvě hodiny chladit do lednice. Podávám s bagetou a s kyselými okurkami nebo brusinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty