
Rychlé rizoto s kuřecím masem
Rizoto je základ italské kuchyně, kdy se rýže vaří ve vývaru až do krémové konzistence. Naučte se ho připravit jednoduše a v pár krocích.

Snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 25 g
- Olej olivový 4 plž
- Česnek 1 strouž.
- Cibule 1 ks
- Rýže 350 g
- Bílé víno 200 ml
- Vývar kuřecí 1 l
- Zakysaná smetana 50 g
- Kopr 2 plž
- Parmazán
- Citronová kůra
- Kuřecí prsní řízky 150 g
- Chřest zelený 6 ks
- Máslo 25 g
- Olej olivový 4 plž
- Česnek 1 strouž.
- Cibule 1 ks
- Rýže 350 g
- Bílé víno 200 ml
- Vývar kuřecí 1 l
- Zakysaná smetana 50 g
- Kopr 2 plž
- Parmazán
- Citronová kůra
- Kuřecí prsní řízky 150 g
- Chřest zelený 6 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.