
Paštika paté selections brusinkovým čatní
Ingredience
1 | jablko |
200 ml | vody |
200 g | cukru krystalu |
600 g | kompotovaných brusinek |
3 | kuličky nového koření |
3 | hřebíčky |
1 | lžička skořice |
3 | lžíce bílého vinného octa |
1 | lžička soli |
¼ | lžičky pepře |
100 g | sušených brusinek |
1 | bageta z kamenné pece |
1 | balení paštik Paté selection Albert Excellent |
1 | snítka čerstvého rozmarýnu |
Postup přípravy
1. Jablko oloupejte, zbavte jádřince, nakrájejte na malé kostičky a dejte stranou.
2. V rendlíku přiveďte vodu s cukrem k varu, nechte lehce zkaramelizovat, přidejte jablko, kompotované brusinky, nové koření, hřebíček, skořici, vinný ocet, sůl, pepř a sušené brusinky. Vařte na mírném ohni 20 minut a nechte vychladnout.
3. Bagetu nakrájejte na plátky a opečte nasucho v pánvi. Potřete paštikou a čatní, podávejte ozdobené jehličkami rozmarýnu.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod