Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Paštika paté selections brusinkovým čatní

Paštika paté selections brusinkovým čatní

Ingredience

1 jablko
200 ml vody
200 g cukru krystalu
600 g kompotovaných brusinek
3 kuličky nového koření
3 hřebíčky
1 lžička skořice
3 lžíce bílého vinného octa
1 lžička soli
¼ lžičky pepře
100 g sušených brusinek
1 bageta z kamenné pece
1 balení paštik Paté selection Albert Excellent
1 snítka čerstvého rozmarýnu

Postup přípravy

1. Jablko oloupejte, zbavte jádřince, nakrájejte na malé kostičky a dejte stranou.

2. V rendlíku přiveďte vodu s cukrem k varu, nechte lehce zkaramelizovat, přidejte jablko, kompotované brusinky, nové koření, hřebíček, skořici, vinný ocet, sůl, pepř a sušené brusinky. Vařte na mírném ohni 20 minut a nechte vychladnout.

3. Bagetu nakrájejte na plátky a opečte nasucho v pánvi. Potřete paštikou a čatní, podávejte ozdobené jehličkami rozmarýnu.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty