×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Party pizza na květákovém základu

Další recepty a články

Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...

Party pizza na květákovém základu

Co budete potřebovat

Na těsto:
1 květák
1 lžička soli
1 1⁄2 lžičky oregana
1 stroužek česneku
1 vejce
40 g nastrouhaného parmazánu
1 lžička olivového oleje
Na oblohu:
125 g rajčatového protlaku
1 lžíce olivového oleje
1 lžička sušeného oregana
sůl, pepř
250 g mozzarelly
80 g anglické slaniny
200 g cherry rajčátek
80 g zelených oliv
80 g sterilované kukuřice
čerstvá bazalka

Jak na to?

Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou. 






Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Party pizza na květákovém základu

Hlavní chod Snadné Italská Chuťovky Párty Magazín 2/2019 Počet porcí: 1
Průměrné hodnocení 1 (2)

Inspirujte se zdravými recepty

Květáková pizza není tak pevná jako klasická. Korpus pečte déle, aby byla pizza krásně křupavá.

Co budete potřebovat

Na těsto:
1 květák
1 lžička soli
1 1⁄2 lžičky oregana
1 stroužek česneku
1 vejce
40 g nastrouhaného parmazánu
1 lžička olivového oleje
Na oblohu:
125 g rajčatového protlaku
1 lžíce olivového oleje
1 lžička sušeného oregana
sůl, pepř
250 g mozzarelly
80 g anglické slaniny
200 g cherry rajčátek
80 g zelených oliv
80 g sterilované kukuřice
čerstvá bazalka

Jak na to?

Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou. 


ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Domácí pizza se špenátem a...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...
Focaccia s karamelizovanými...

Inspirujte se podobnými recepty