×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Party pizza na květákovém základu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Party pizza na květákovém základu

Co budete potřebovat

Na těsto:
1 květák
1 lžička soli
1 1⁄2 lžičky oregana
1 stroužek česneku
1 vejce
40 g nastrouhaného parmazánu
1 lžička olivového oleje
Na oblohu:
125 g rajčatového protlaku
1 lžíce olivového oleje
1 lžička sušeného oregana
sůl, pepř
250 g mozzarelly
80 g anglické slaniny
200 g cherry rajčátek
80 g zelených oliv
80 g sterilované kukuřice
čerstvá bazalka

Jak na to?

Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou. 






Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Party pizza na květákovém základu

Hlavní chod Snadné Italská Chuťovky Párty Bazalka , Oregano , Rajče Magazín 2/2019 Počet porcí: 1
Průměrné hodnocení 1 (5)
Květáková pizza není tak pevná jako klasická. Korpus pečte déle, aby byla pizza krásně křupavá.

Co budete potřebovat

Na těsto:
1 květák
1 lžička soli
1 1⁄2 lžičky oregana
1 stroužek česneku
1 vejce
40 g nastrouhaného parmazánu
1 lžička olivového oleje
Na oblohu:
125 g rajčatového protlaku
1 lžíce olivového oleje
1 lžička sušeného oregana
sůl, pepř
250 g mozzarelly
80 g anglické slaniny
200 g cherry rajčátek
80 g zelených oliv
80 g sterilované kukuřice
čerstvá bazalka

Jak na to?

Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou. 


ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty