×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Party pizza na květákovém základu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Party pizza na květákovém základu

Co budete potřebovat

Na těsto:
1 květák
1 lžička soli
1 1⁄2 lžičky oregana
1 stroužek česneku
1 vejce
40 g nastrouhaného parmazánu
1 lžička olivového oleje
Na oblohu:
125 g rajčatového protlaku
1 lžíce olivového oleje
1 lžička sušeného oregana
sůl, pepř
250 g mozzarelly
80 g anglické slaniny
200 g cherry rajčátek
80 g zelených oliv
80 g sterilované kukuřice
čerstvá bazalka

Jak na to?

Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou. 






Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Party pizza na květákovém základu

Hlavní chod Snadné Italská Chuťovky Párty Bazalka , Oregano , Rajče Magazín 2/2019 Počet porcí: 1
Průměrné hodnocení 1 (4)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Květáková pizza není tak pevná jako klasická. Korpus pečte déle, aby byla pizza krásně křupavá.

Co budete potřebovat

Na těsto:
1 květák
1 lžička soli
1 1⁄2 lžičky oregana
1 stroužek česneku
1 vejce
40 g nastrouhaného parmazánu
1 lžička olivového oleje
Na oblohu:
125 g rajčatového protlaku
1 lžíce olivového oleje
1 lžička sušeného oregana
sůl, pepř
250 g mozzarelly
80 g anglické slaniny
200 g cherry rajčátek
80 g zelených oliv
80 g sterilované kukuřice
čerstvá bazalka

Jak na to?

Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou. 


Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019