×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pangasius s limetkovou salsou

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Pangasius s limetkovou salsou

Co budete potřebovat

500–600 g pangasia AQ (4 filety)
1 citron (na 1 lžíci citronové kúry, jemně nastrouhané a 2 lžíce citronové šťávy)
sůl, pepř
8 stroužků česneku AQ
300 g cherry rajčat AQ, k podávání
2 lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná najemno
1 červená chilli paprička, nasekaná najemno
2 lžičky cukru
2 lžíce limetkové šťávy
pažitka AQ, k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citronové kúry a dvě lžíce citronové šťávy, sůl a pepř a opatrně promíchejte. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pangasius s limetkovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Pažitka , Rajče , Chilli paprička Magazín 7/2011
(0)

Co budete potřebovat

500–600 g pangasia AQ (4 filety)
1 citron (na 1 lžíci citronové kúry, jemně nastrouhané a 2 lžíce citronové šťávy)
sůl, pepř
8 stroužků česneku AQ
300 g cherry rajčat AQ, k podávání
2 lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná najemno
1 červená chilli paprička, nasekaná najemno
2 lžičky cukru
2 lžíce limetkové šťávy
pažitka AQ, k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citronové kúry a dvě lžíce citronové šťávy, sůl a pepř a opatrně promíchejte. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty