×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pangasius s limetkovou salsou

Další recepty a články

Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na...
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Pangasius s limetkovou salsou

Co budete potřebovat

500–600 g pangasia AQ (4 filety)
1 citron (na 1 lžíci citronové kúry, jemně nastrouhané a 2 lžíce citronové šťávy)
sůl, pepř
8 stroužků česneku AQ
300 g cherry rajčat AQ, k podávání
2 lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná najemno
1 červená chilli paprička, nasekaná najemno
2 lžičky cukru
2 lžíce limetkové šťávy
pažitka AQ, k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citronové kúry a dvě lžíce citronové šťávy, sůl a pepř a opatrně promíchejte. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pangasius s limetkovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Magazín 7/2011
(0)

Co budete potřebovat

500–600 g pangasia AQ (4 filety)
1 citron (na 1 lžíci citronové kúry, jemně nastrouhané a 2 lžíce citronové šťávy)
sůl, pepř
8 stroužků česneku AQ
300 g cherry rajčat AQ, k podávání
2 lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná najemno
1 červená chilli paprička, nasekaná najemno
2 lžičky cukru
2 lžíce limetkové šťávy
pažitka AQ, k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citronové kúry a dvě lžíce citronové šťávy, sůl a pepř a opatrně promíchejte. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Inspirujte se podobnými recepty