Pangasius s limetkovou salsou
Ingredience
500–600 g | pangasia AQ (4 filety) |
1 | citron (na 1 lžíci citronové kúry, jemně nastrouhané a 2 lžíce citronové šťávy) |
sůl, pepř | |
8 | stroužků česneku AQ |
300 g | cherry rajčat AQ, k podávání |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | červená cibule, nasekaná najemno |
1 | červená chilli paprička, nasekaná najemno |
2 | lžičky cukru |
2 | lžíce limetkové šťávy |
pažitka AQ, k podávání |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 200 °C. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citronové kúry a dvě lžíce citronové šťávy, sůl a pepř a opatrně promíchejte. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY