Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Panenka s bylinkovým pestem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Panenka s bylinkovým pestem

Co budete potřebovat

1 hrst čerstvé petrželky
1 hrst čerstvého koriandru
50g nesolených pražených arašídů
1 limeta
1 stroužek česneku
2 cm zázvoru
sůl
pepř
60 ml olivového oleje NP Bio
2 lžíce sezamového oleje
3 lžíce vody
800 g vepřové panenky
4 hrsti polníčku

Jak na to?

1. Do mixéru vložte petrželku, koriandr, 50 g arašídů, 2 lžíce limetové šťávy, pokrájený stroužek česneku, očištěný zázvor, přidejte sůl, pepř a krátkými pulzy promixujte. Nakonec v průběhu mixování přilijte 40 ml olivového oleje, sezamový olej a vodu. Mixujte do konzistence pesta.
2. Vepřovou panenku pokrájejte na medailonky. Vmasírujte do ní zbylý olivový olej, osolte a opepřete. Grilujte na grilovací pánvi, dokud se na obou stranách neobjeví opečená mřížka.
3. Panenku podávejte na lístcích polníčku zakapanou pestem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Panenka s bylinkovým pestem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

1 hrst čerstvé petrželky
1 hrst čerstvého koriandru
50g nesolených pražených arašídů
1 limeta
1 stroužek česneku
2 cm zázvoru
sůl
pepř
60 ml olivového oleje NP Bio
2 lžíce sezamového oleje
3 lžíce vody
800 g vepřové panenky
4 hrsti polníčku

Jak na to?

1. Do mixéru vložte petrželku, koriandr, 50 g arašídů, 2 lžíce limetové šťávy, pokrájený stroužek česneku, očištěný zázvor, přidejte sůl, pepř a krátkými pulzy promixujte. Nakonec v průběhu mixování přilijte 40 ml olivového oleje, sezamový olej a vodu. Mixujte do konzistence pesta.
2. Vepřovou panenku pokrájejte na medailonky. Vmasírujte do ní zbylý olivový olej, osolte a opepřete. Grilujte na grilovací pánvi, dokud se na obou stranách neobjeví opečená mřížka.
3. Panenku podávejte na lístcích polníčku zakapanou pestem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty