×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Palačinky se špenátem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Palačinky se špenátem

Co budete potřebovat

Na těsto:
2 vejce
180 ml mléka
65 g celozrnné mouky
65 g hladké mouky
45 g másla, rozpuštěného
sůl
120 ml vody
Na náplň:
2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku, nasekané
300 g čerstvého baby špenátu
sůl a pepř
50 g parmazánu, strouhaného
220 g sýru brie, na tenké plátky
Medová omáčka:
60 ml olivového oleje
3 lžíce medu
hrst petrželky
máslo

Jak na to?

Smíchejte suroviny na těsto. Na másle opečte 2 palačinky. Na náplň rozehřejte olej, přidejte česnek, špenát a nechte zavadnout. Dochuťte, vmíchejte parmazán a vše přendejte do mísy. V rendlíku prohřejte olej a med. Do pánve vložte palačinku, na čtvrtku dejte pár plátků sýru, trochu špenátu a navrch ještě sýr. Složte ji na trojúhelník a z obou stran prohřejte. Přelijte omáčkou s petrželkou a máslem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Palačinky se špenátem

Hlavní chod Snadné Magazín 2/2016
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

Na těsto:
2 vejce
180 ml mléka
65 g celozrnné mouky
65 g hladké mouky
45 g másla, rozpuštěného
sůl
120 ml vody
Na náplň:
2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku, nasekané
300 g čerstvého baby špenátu
sůl a pepř
50 g parmazánu, strouhaného
220 g sýru brie, na tenké plátky
Medová omáčka:
60 ml olivového oleje
3 lžíce medu
hrst petrželky
máslo

Jak na to?

Smíchejte suroviny na těsto. Na másle opečte 2 palačinky. Na náplň rozehřejte olej, přidejte česnek, špenát a nechte zavadnout. Dochuťte, vmíchejte parmazán a vše přendejte do mísy. V rendlíku prohřejte olej a med. Do pánve vložte palačinku, na čtvrtku dejte pár plátků sýru, trochu špenátu a navrch ještě sýr. Složte ji na trojúhelník a z obou stran prohřejte. Přelijte omáčkou s petrželkou a máslem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat