Meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta
Ingredience
500 ml | mléka |
225 g | másla |
špetka soli | |
350 g | hrubé mouky |
4 | vejce |
500 g | meruněk |
moučkový cukr | |
strouhaný perník |
Postup přípravy
Už jste někdy zkoušeli připravit odpalované těsto? A víte vůbec, jak na to? Vyzkoušejte tedy náš recept na meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta. Je to velmi jednoduché.
1) Mléko se 100 g másla a solí přiveďte k varu, přidejte mouku a míchejte, aby vzniklo husté těsto, které se nebude chytat hrnce.
2) Nechte vychladnout, a pak postupně přidávejte vejce.
3) Uhněťte dohladka.
4) Z těsta odkrajujte kousky a balte do nich meruňky.
5) Knedlíky vařte ve vroucí vodě 8–10 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY