Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ostrý guláš s chilli a čokoládou

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Ostrý guláš s chilli a čokoládou

Co budete potřebovat

2 lžíce slunečnicového oleje
1½ kg hovězí kližky
3 velké mrkve
1 cibule
1 lžíce kmínu
1 lžička mletého koriandru
špetka chilli
svitek skořice
1 červená chilli paprička
1 lžíce hladké mouky
500 ml červeného vína
300 ml hovězího vývaru
400g plechovka loupaných rajčat
1 větvička tymiánu
2 bobkové listy
50 g tmavé čokolády s obsahem 70 % kakaa

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte ve velkém hrnci a pak na něm zprudka opečte maso, aby se ze všech stran zatáhlo a zhnědlo. Pak k masu přidejte veškerou zeleninu a po chvilce opékání i koření, chilli papričku a mouku. Po chvilce vlijte víno a vývar, vmíchejte rajčata a přidejte tymián a bobkové listy. Přiveďte k varu. Poté přiklopte víkem a dejte na 1,5 hodiny péct do trouby. Sejměte pokličku a odklopené pečte další 1 hodinu (nebo dokud maso není měkké). Vyndejte z trouby, vmíchejte kousky čokolády, nechte ji rozpustit a servírujte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ostrý guláš s chilli a čokoládou

Hlavní chod Snadné Česká Dušení Tymián , Rajče , Chilli paprička Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (21)

Co budete potřebovat

2 lžíce slunečnicového oleje
1½ kg hovězí kližky
3 velké mrkve
1 cibule
1 lžíce kmínu
1 lžička mletého koriandru
špetka chilli
svitek skořice
1 červená chilli paprička
1 lžíce hladké mouky
500 ml červeného vína
300 ml hovězího vývaru
400g plechovka loupaných rajčat
1 větvička tymiánu
2 bobkové listy
50 g tmavé čokolády s obsahem 70 % kakaa

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte ve velkém hrnci a pak na něm zprudka opečte maso, aby se ze všech stran zatáhlo a zhnědlo. Pak k masu přidejte veškerou zeleninu a po chvilce opékání i koření, chilli papričku a mouku. Po chvilce vlijte víno a vývar, vmíchejte rajčata a přidejte tymián a bobkové listy. Přiveďte k varu. Poté přiklopte víkem a dejte na 1,5 hodiny péct do trouby. Sejměte pokličku a odklopené pečte další 1 hodinu (nebo dokud maso není měkké). Vyndejte z trouby, vmíchejte kousky čokolády, nechte ji rozpustit a servírujte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty