×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Oříškový bulgur s melounem cantaloupe

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Oříškový bulgur s melounem cantaloupe

Co budete potřebovat

180 ml pomerančové šťávy
3 lžíce citronové šťávy
100 g bulguru
1 meloun cantaloupe
hrst nasekané čerstvé máty
2 lžíce nasekané hladkolisté petržele
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
hrst piniových oříšků

Jak na to?

Smíchejte pomerančovou šťávu, dvě lžíce citronové šťávy, přilijte dvě lžíce vody a přiveďte k varu. Vsypte bulgur, promíchejte a nechte čtvrt hodiny vařit pod pokličkou na mírném plameni. Po uvaření stáhněte z plotny, promíchejte a nechte pod pokličkou chvíli dojít. 
Dejte vychladnout.
Přidejte k bulguru nakrájený meloun cantaloupe, mátu i petrželku, zalijte olivovým olejem a zbylou citronovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete. Piniové oříšky opečte nasucho na pánvi a nasypte je na pokrm. Podávejte jako přílohu ke koftám.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Oříškový bulgur s melounem cantaloupe

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Veganské Vegetariánské Bez laktózy Magazín 5/2018
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

180 ml pomerančové šťávy
3 lžíce citronové šťávy
100 g bulguru
1 meloun cantaloupe
hrst nasekané čerstvé máty
2 lžíce nasekané hladkolisté petržele
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
hrst piniových oříšků

Jak na to?

Smíchejte pomerančovou šťávu, dvě lžíce citronové šťávy, přilijte dvě lžíce vody a přiveďte k varu. Vsypte bulgur, promíchejte a nechte čtvrt hodiny vařit pod pokličkou na mírném plameni. Po uvaření stáhněte z plotny, promíchejte a nechte pod pokličkou chvíli dojít. 
Dejte vychladnout.
Přidejte k bulguru nakrájený meloun cantaloupe, mátu i petrželku, zalijte olivovým olejem a zbylou citronovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete. Piniové oříšky opečte nasucho na pánvi a nasypte je na pokrm. Podávejte jako přílohu ke koftám.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty