
Oříškový bulgur s melounem cantaloupe
Postup přípravy
Smíchejte pomerančovou šťávu, dvě lžíce citronové šťávy, přilijte dvě lžíce vody a přiveďte k varu. Vsypte bulgur, promíchejte a nechte čtvrt hodiny vařit pod pokličkou na mírném plameni. Po uvaření stáhněte z plotny, promíchejte a nechte pod pokličkou chvíli dojít.
Dejte vychladnout.
Přidejte k bulguru nakrájený meloun cantaloupe, mátu i petrželku, zalijte olivovým olejem a zbylou citronovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete. Piniové oříšky opečte nasucho na pánvi a nasypte je na pokrm. Podávejte jako přílohu ke koftám.
Pomohl vám recept?
3hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod