
Carpaccio z kapříka

Snadné
16-30 minut
4/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Kapr půlky 120 g
- Cibule šalotka 2 ks
- Vinný bílý ocet 4 plž
- Olej olivový 4 plž
- Řapíkatý celer 1 hrs.
- Sůl
- Pepř
- Kapr půlky 120 g
- Cibule šalotka 2 ks
- Vinný bílý ocet 4 plž
- Olej olivový 4 plž
- Řapíkatý celer 1 hrs.
- Sůl
- Pepř
Příprava
- 1Kapra s pomocí pinzety důkladně vykostěte a zbavte kůže. Ostrým nožem z filetu odkrajujte táhlým řezem tenké plátky. Vyskládejte je rovnomrně do kruhu na 4 talíře.
- 2Šalotku nakrájejte nadrobno a lžikou navrstvěte malé hromádky na kapří carpaccia.
- 3Každý talíř zakapejte octem, olivovým olejem a ozdobte lístky řapíkatého celeru. Osolte a opepřete. Podávejte s kváskovým chlebem.
- 1Kapra s pomocí pinzety důkladně vykostěte a zbavte kůže. Ostrým nožem z filetu odkrajujte táhlým řezem tenké plátky. Vyskládejte je rovnomrně do kruhu na 4 talíře.
- 2Šalotku nakrájejte nadrobno a lžikou navrstvěte malé hromádky na kapří carpaccia.
- 3Každý talíř zakapejte octem, olivovým olejem a ozdobte lístky řapíkatého celeru. Osolte a opepřete. Podávejte s kváskovým chlebem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.