Opékané brambory se šalvějí a volským okem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Opékané brambory jsou lahodnou klasikou. Šalvěj jim dodá ještě lepší chuť. A volské oko to celé završí do dokonalosti.
1) Olej rozehřejte ve velké pánvi, ideálně s nepřilnavým povrchem.
2) Přidejte povařené a osušené brambory, chilli, sůl a pepř a 5 až 7 minut opékejte. 3) Přidejte šalvěj a opékejte dalších 5 minut.
4) Pak brambory odhrňte ke kraji pánve a doprostřed postupně vyklepněte vejce.
5) Nechte je vždy 3 až 4 minuty opéct.
6) Podávejte zastříknuté worcesterovou omáčkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Opékané brambory se šalvějí a volským okem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Opékané brambory jsou lahodnou klasikou. Šalvěj jim dodá ještě lepší chuť. A volské oko to celé završí do dokonalosti.
1) Olej rozehřejte ve velké pánvi, ideálně s nepřilnavým povrchem.
2) Přidejte povařené a osušené brambory, chilli, sůl a pepř a 5 až 7 minut opékejte. 3) Přidejte šalvěj a opékejte dalších 5 minut.
4) Pak brambory odhrňte ke kraji pánve a doprostřed postupně vyklepněte vejce.
5) Nechte je vždy 3 až 4 minuty opéct.
6) Podávejte zastříknuté worcesterovou omáčkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio