Opékané brambory se šalvějí a volským okem
Ingredience
4 | lžíce olivového oleje |
800 g | brambor AQ |
½ | lžičky chilli |
sůl AQ | |
pepř ES | |
16 | šalvějových lístků |
4 | vejce ES |
worcesterská omáčka |
Postup přípravy
Opékané brambory jsou lahodnou klasikou. Šalvěj jim dodá ještě lepší chuť. A volské oko to celé završí do dokonalosti.
1) Olej rozehřejte ve velké pánvi, ideálně s nepřilnavým povrchem.
2) Přidejte povařené a osušené brambory, chilli, sůl a pepř a 5 až 7 minut opékejte. 3) Přidejte šalvěj a opékejte dalších 5 minut.
4) Pak brambory odhrňte ke kraji pánve a doprostřed postupně vyklepněte vejce.
5) Nechte je vždy 3 až 4 minuty opéct.
6) Podávejte zastříknuté worcesterovou omáčkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY