
Olivová focaccia s rozmarýnem
Italská focaccia se hodí ke všemu, kde je možné vytřít omáčku či výpek z talíře a stejně tak i k antipasti. Vyzkoušejte náš recept na nadýchanou olivovou focacciu s rozmarýnem a hrubozrnnou solí. Sůl vyberte opravdu kvalitní, podtrhnete tak celý chuťový zážitek.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Italská
Piknik
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Sůl 2 člž
- Mouka hladká 390 g
- Olej olivový 1 plž
- Droždí sušené 7 g
- Olivy černé 10 ks
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.
- Sůl 2 člž
- Mouka hladká 390 g
- Olej olivový 1 plž
- Droždí sušené 7 g
- Olivy černé 10 ks
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.