Obalovaný kapr
Ingredience
2–3 | kapří půlky |
100–150 ml | mléka |
citronová šťáva | |
sůl | |
hladká mouka | |
2–3 | vejce |
strouhanka | |
olej | |
skrojky citronu | |
bramborový salát |
Postup přípravy
Kapří půlky nakrájejte na jednotlivé porce – filety. Mléko přelijte do širší mísy, přidejte pár kapek citronové šťávy a naložte do něj filety kapra – ztratí svůj rybí zápach. Poté maso vyjměte, důkladně osušte a z obou stran osolte. Pak je obalte v mouce a protáhněte vajíčkem a nakonec obalte ve strouhance. Smažte pomalu v rozpáleném oleji z obou stran. Podávejte se skrojky citronu a bramborovým salátem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY