Obalovaný kapr
Obalovaný kapr je klasika českých Vánoc, která nikdy nezklame. Jemné maso kapra naložené v mléce s kapkou citronu, obalené v křupavém trojobalu a smažené dozlatova – to je chuť, která patří na štědrovečerní stůl. Obalovaného kapra podávejte s bramborovým salátem a užijte si tradiční sváteční atmosféru.

Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Kapr půlky 2 ks
- Mléko 150 ml
- Citronová šťáva
- Sůl
- Strouhanka
- Mouka hladká
- Vejce 2,5 ks
- Olej slunečnicový
- Citron
- Bramborový salát
- Kapr půlky 2 ks
- Mléko 150 ml
- Citronová šťáva
- Sůl
- Strouhanka
- Mouka hladká
- Vejce 2,5 ks
- Olej slunečnicový
- Citron
- Bramborový salát
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.





