Obalovaný kapr
Co budete potřebovat
Jak na to?
Kapří půlky nakrájejte na jednotlivé porce – filety. Mléko přelijte do širší mísy, přidejte pár kapek citronové šťávy a naložte do něj filety kapra – ztratí svůj rybí zápach. Poté maso vyjměte, důkladně osušte a z obou stran osolte. Pak je obalte v mouce a protáhněte vajíčkem a nakonec obalte ve strouhance. Smažte pomalu v rozpáleném oleji z obou stran. Podávejte se skrojky citronu a bramborovým salátem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Obalovaný kapr
Co budete potřebovat
Jak na to?
Kapří půlky nakrájejte na jednotlivé porce – filety. Mléko přelijte do širší mísy, přidejte pár kapek citronové šťávy a naložte do něj filety kapra – ztratí svůj rybí zápach. Poté maso vyjměte, důkladně osušte a z obou stran osolte. Pak je obalte v mouce a protáhněte vajíčkem a nakonec obalte ve strouhance. Smažte pomalu v rozpáleném oleji z obou stran. Podávejte se skrojky citronu a bramborovým salátem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio