Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyNáš segedín
Albert logoAlbert logo
  • Náš segedín
Náš segedín

Náš segedín

Snadné
Více než 60 minut
4/5

Ingredience1 porce

1 porcí
  • Vepřová plec 500 g
  • Olej slunečnicový 3 plž
  • Cibule 3 ks
  • Paprika mletá sladká 1 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Kmín celý 1/2 člž
  • Nové koření 5 ks
  • Bobkový list 3 ks
  • Zelí kysané 500 g
  • Mouka hladká 3 plž
  • Klobása čabajka 1 ks
  • Vepřová plec 500 g
  • Olej slunečnicový 3 plž
  • Cibule 3 ks
  • Paprika mletá sladká 1 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Kmín celý 1/2 člž
  • Nové koření 5 ks
  • Bobkový list 3 ks
  • Zelí kysané 500 g
  • Mouka hladká 3 plž
  • Klobása čabajka 1 ks

Příprava

1
Maso odblaňte a nakrájejte na kostky. Rozehřejte troubu na 200 °C. Ve velkém kastrolu rozehřejte olej a zpěňte na něm cibuli. Hned k ní přidejte čabajku a mletou papriku a chvíli opékejte. Přidejte maso, osolte, opepřete a opékejte, až se maso zatáhne. Přidejte kmín, bobkové listy a nové koření.
2
Kastrol dejte do trouby a 20 minut maso pečte přikryté poklicí, pak teplotu stáhněte na 170 °C a duste asi 1 hodinu, až bude maso krásně měkké. Zatím nakrájejte zelí, dejte ho do hrnce, podlijte trochou vody a uvařte doměkka. Až bude maso hotové, přidejte k němu zelí a na plotně přiveďte k varu. V hrníčku rozmíchejte mouku v 200 ml vody a přilévejte za stálého míchání ke guláši, až bude mít hustotu omáčky. Nechte chvíli provařit. Vyndejte bobkové listy a podávejte s noky nebo s knedlíkem.
1
Maso odblaňte a nakrájejte na kostky. Rozehřejte troubu na 200 °C. Ve velkém kastrolu rozehřejte olej a zpěňte na něm cibuli. Hned k ní přidejte čabajku a mletou papriku a chvíli opékejte. Přidejte maso, osolte, opepřete a opékejte, až se maso zatáhne. Přidejte kmín, bobkové listy a nové koření.
2
Kastrol dejte do trouby a 20 minut maso pečte přikryté poklicí, pak teplotu stáhněte na 170 °C a duste asi 1 hodinu, až bude maso krásně měkké. Zatím nakrájejte zelí, dejte ho do hrnce, podlijte trochou vody a uvařte doměkka. Až bude maso hotové, přidejte k němu zelí a na plotně přiveďte k varu. V hrníčku rozmíchejte mouku v 200 ml vody a přilévejte za stálého míchání ke guláši, až bude mít hustotu omáčky. Nechte chvíli provařit. Vyndejte bobkové listy a podávejte s noky nebo s knedlíkem.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.