×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Náš segedín

Další recepty a články

Balkánské špízy se salátkem
Balkánské špízy se...
Balkánské špízy se salátkem
Balkánské špízy se salátkem
Borůvkové smoothie s malinami
Borůvkové smoothie s...
Borůvkové smoothie s malinami
Borůvkové smoothie s malinami
Čerstvý pstruh s hráškovým...
Čerstvý pstruh s...
Čerstvý pstruh s hráškovým...
Čerstvý pstruh s hráškovým...
Česnečka s loštickými tvarůžky
Česnečka s...
Česnečka s loštickými tvarůžky
Česnečka s loštickými tvarůžky

Náš segedín

Co budete potřebovat

500 g vepřového plecka
3 lžíce oleje
3 cibule, nakrájené nadrobno
1 čabajka, nakrájená na kolečka
1 lžíce mleté papriky
sůl a pepř
½ lžičky kmínu
3 bobkové listy
5 kuliček nového koření
500 g kysaného zelí
3 lžíce hladké mouky

Jak na to?

Maso odblaňte a nakrájejte na kostky. Rozehřejte troubu na 200 °C. Ve velkém kastrolu rozehřejte olej a zpěňte na něm cibuli. Hned k ní přidejte čabajku a mletou papriku a chvíli opékejte. Přidejte maso, osolte, opepřete a opékejte, až se maso zatáhne. Přidejte kmín, bobkové listy a nové koření.

Kastrol dejte do trouby a 20 minut maso pečte přikryté poklicí, pak teplotu stáhněte na 170 °C a duste asi 1 hodinu, až bude maso krásně měkké. Zatím nakrájejte zelí, dejte ho do hrnce, podlijte trochou vody a uvařte doměkka. Až bude maso hotové, přidejte k němu zelí a na plotně přiveďte k varu. V hrníčku rozmíchejte mouku v 200 ml vody a přilévejte za stálého míchání ke guláši, až bude mít hustotu omáčky. Nechte chvíli provařit. Vyndejte bobkové listy a podávejte s noky nebo s knedlíkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Náš segedín

Snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

500 g vepřového plecka
3 lžíce oleje
3 cibule, nakrájené nadrobno
1 čabajka, nakrájená na kolečka
1 lžíce mleté papriky
sůl a pepř
½ lžičky kmínu
3 bobkové listy
5 kuliček nového koření
500 g kysaného zelí
3 lžíce hladké mouky

Jak na to?

Maso odblaňte a nakrájejte na kostky. Rozehřejte troubu na 200 °C. Ve velkém kastrolu rozehřejte olej a zpěňte na něm cibuli. Hned k ní přidejte čabajku a mletou papriku a chvíli opékejte. Přidejte maso, osolte, opepřete a opékejte, až se maso zatáhne. Přidejte kmín, bobkové listy a nové koření.

Kastrol dejte do trouby a 20 minut maso pečte přikryté poklicí, pak teplotu stáhněte na 170 °C a duste asi 1 hodinu, až bude maso krásně měkké. Zatím nakrájejte zelí, dejte ho do hrnce, podlijte trochou vody a uvařte doměkka. Až bude maso hotové, přidejte k němu zelí a na plotně přiveďte k varu. V hrníčku rozmíchejte mouku v 200 ml vody a přilévejte za stálého míchání ke guláši, až bude mít hustotu omáčky. Nechte chvíli provařit. Vyndejte bobkové listy a podávejte s noky nebo s knedlíkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Balkánské špízy se salátkem
Balkánské špízy se salátkem
Balkánské špízy se salátkem
Balkánské špízy se salátkem
Borůvkové smoothie s malinami
Borůvkové smoothie s malinami
Borůvkové smoothie s malinami
Borůvkové smoothie s malinami
Čerstvý pstruh s hráškovým...
Čerstvý pstruh s hráškovým...
Čerstvý pstruh s hráškovým...
Čerstvý pstruh s hráškovým...
Česnečka s loštickými tvarůžky
Česnečka s loštickými tvarůžky
Česnečka s loštickými tvarůžky
Česnečka s loštickými tvarůžky

Inspirujte se podobnými recepty