Nakládaná červená cibule
Ingredience
4 | červené cibule |
125 ml | octa |
75 ml | vody |
1 | lžíce hořčičného semínka |
sůl |
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na tenké plátky. V hrnci přivedeme k varu asi dva litry vody a cibuli do ní vhodíme a hned slijeme.
Ocet svaříme s půl hrnkem vody a hořčičným semínkem. Osolíme větší špetkou soli a nálevem zalijeme spařenou cibuli. Necháme v chladu do druhého dne.
Cibulku přikusujeme k plackám s pomazánkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY