
Moravský vrabec se špenátem a drbáky
Jídla tradiční české kuchyně nemusejí být vždy jen tučná. Když vrabce uděláte z plece, a nikoliv jen z bůčku, bude mít pořád tu skvělou chuť, pro kterou ho milujeme po celé generace.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřová plec 450 g
- Vepřový bůček 200 g
- Sůl
- Česnek 8 strouž.
- Cibule 2 ks
- Kmín celý 1,5 člž
- Vývar 200 ml
- Škrob bramborový 2 plž
- Brambory 700 g
- Sádlo 2 plž
- Špenát mražený 500 g
- Smetana ke šlehání 80 ml
- Vepřová plec 450 g
- Vepřový bůček 200 g
- Sůl
- Česnek 8 strouž.
- Cibule 2 ks
- Kmín celý 1,5 člž
- Vývar 200 ml
- Škrob bramborový 2 plž
- Brambory 700 g
- Sádlo 2 plž
- Špenát mražený 500 g
- Smetana ke šlehání 80 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.