
Mexické portobello fazole a kukuřice
Postup přípravy
1. Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2. V misce smíchejte 100 g rajčatové passaty, lžíci hladké mouky, osolte a opepřete. Do hub rozdělte rovnoměrně 100 g slité kukuřice a fazolí. Zalijte je připravenou omáčkou nahoru nastrouhejte 100 g čedaru.
3. Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Pažitku nasekejte nadrobno a hotové žampiony jí posypte. Servírujte je ihned, aby se sýr krásně roztékal. Mmmm, už se nesou na stůl!
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod