Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 žampiony portobello Albert Gril
3 lžíce olivového oleje
100 g rajčatové passaty
sůl
pepř
1 lžíce hladké mouky
100 g sterilované kukuřice
100 g sterilovaných fazolí
100 g sýra čedar
8 snítek čerstvé pažitky

Postup přípravy

1. Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2. V misce smíchejte 100 g rajčatové passaty, lžíci hladké mouky, osolte a opepřete. Do hub rozdělte rovnoměrně 100 g slité kukuřice a fazolí. Zalijte je připravenou omáčkou nahoru nastrouhejte 100 g čedaru.
3. Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Pažitku nasekejte nadrobno a hotové žampiony jí posypte. Servírujte je ihned, aby se sýr krásně roztékal. Mmmm, už se nesou na stůl!

Pomohl vám recept?
2hodnocení5

Další videorecepty