×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mexická cibulová polévka

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka

Mexická cibulová polévka

Co budete potřebovat

1 kg červené cibule
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
špetka římského kmínu
1 litr drůbežího nebo zeleninového vývaru
300 g rajčat
1 chilli paprička
1 vejce
sůl, pepř
krajíčky pečiva
100 g strouhaného sýru Cheddar
hrst hladkolisté petrželky
hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. V hrnci rozehřejte máslo s olivovým olejem, stáhněte teplotu a začněte pomalu restovat cibuli. Posypte římským kmínem a za občasného míchání pozvolna opékejte 15–20 minut.
Zalijte vývarem, přidejte nakrájená rajčata a chilli papričku, přiklopte pokličkou a vařte dalších 10 minut. Nakonec do polévky zamíchejte rozšlehané vajíčko a nechte už jen přejít varem. Dochuťte solí a pepřem.
Krajíčky pečiva posypte strouhaným sýrem a nechte zapéct v mikrovlnné troubě nebo na pánvi pod pokličkou. Na závěr do polévky přidejte nasekanou petrželku a koriandr.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mexická cibulová polévka

Polévka Velmi snadné Polévky Vegetariánské Petržel kadeřavá , Rajče , Chilli paprička Magazín 9/2017 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

1 kg červené cibule
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
špetka římského kmínu
1 litr drůbežího nebo zeleninového vývaru
300 g rajčat
1 chilli paprička
1 vejce
sůl, pepř
krajíčky pečiva
100 g strouhaného sýru Cheddar
hrst hladkolisté petrželky
hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. V hrnci rozehřejte máslo s olivovým olejem, stáhněte teplotu a začněte pomalu restovat cibuli. Posypte římským kmínem a za občasného míchání pozvolna opékejte 15–20 minut.
Zalijte vývarem, přidejte nakrájená rajčata a chilli papričku, přiklopte pokličkou a vařte dalších 10 minut. Nakonec do polévky zamíchejte rozšlehané vajíčko a nechte už jen přejít varem. Dochuťte solí a pepřem.
Krajíčky pečiva posypte strouhaným sýrem a nechte zapéct v mikrovlnné troubě nebo na pánvi pod pokličkou. Na závěr do polévky přidejte nasekanou petrželku a koriandr.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka

Inspirujte se podobnými recepty