×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mexická cibulová polévka

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka

Mexická cibulová polévka

Co budete potřebovat

1 kg červené cibule
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
špetka římského kmínu
1 litr drůbežího nebo zeleninového vývaru
300 g rajčat
1 chilli paprička
1 vejce
sůl, pepř
krajíčky pečiva
100 g strouhaného sýru Cheddar
hrst hladkolisté petrželky
hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. V hrnci rozehřejte máslo s olivovým olejem, stáhněte teplotu a začněte pomalu restovat cibuli. Posypte římským kmínem a za občasného míchání pozvolna opékejte 15–20 minut.
Zalijte vývarem, přidejte nakrájená rajčata a chilli papričku, přiklopte pokličkou a vařte dalších 10 minut. Nakonec do polévky zamíchejte rozšlehané vajíčko a nechte už jen přejít varem. Dochuťte solí a pepřem.
Krajíčky pečiva posypte strouhaným sýrem a nechte zapéct v mikrovlnné troubě nebo na pánvi pod pokličkou. Na závěr do polévky přidejte nasekanou petrželku a koriandr.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mexická cibulová polévka

Polévka Velmi snadné Polévky Vegetariánské Petržel kadeřavá , Rajče , Chilli paprička Magazín 9/2017 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 4 (6)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 kg červené cibule
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
špetka římského kmínu
1 litr drůbežího nebo zeleninového vývaru
300 g rajčat
1 chilli paprička
1 vejce
sůl, pepř
krajíčky pečiva
100 g strouhaného sýru Cheddar
hrst hladkolisté petrželky
hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. V hrnci rozehřejte máslo s olivovým olejem, stáhněte teplotu a začněte pomalu restovat cibuli. Posypte římským kmínem a za občasného míchání pozvolna opékejte 15–20 minut.
Zalijte vývarem, přidejte nakrájená rajčata a chilli papričku, přiklopte pokličkou a vařte dalších 10 minut. Nakonec do polévky zamíchejte rozšlehané vajíčko a nechte už jen přejít varem. Dochuťte solí a pepřem.
Krajíčky pečiva posypte strouhaným sýrem a nechte zapéct v mikrovlnné troubě nebo na pánvi pod pokličkou. Na závěr do polévky přidejte nasekanou petrželku a koriandr.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019