Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Melounovorajčatové gazpacho s mozzarellou

Další recepty a články

Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka se ztraceným...
Rajčatová polévka se...
Rajčatová polévka se ztraceným...
Rajčatová polévka se ztraceným...
Toskánská polévka s kapustou
Toskánská polévka s...
Toskánská polévka s kapustou
Toskánská polévka s kapustou

Melounovorajčatové gazpacho s mozzarellou

Co budete potřebovat

400 g melounu
400 g rajčat
1 citron
1 limeta
1 hrst čerstvé bazalky
olivový olej
sůl, pepř
cukr krupice
1 balení mozzarelly

Jak na to?

1. Připravte mixér a postupně do něj vložte nakrájenou dužinu melounu, omytá, rozpůlená rajčata a 3 špetky cukru, pokud meloun není dost sladký. Přilijte šťávu z citronu a limety, omyté listy bazalky, ze kterých nechte pár listů na ozdobu, a olivový olej. Všechny přísady rozmixujte na hladkou šťávu.

2. Přeceďte přes jemné sítko a v této fázi vše dochuťte solí, pepřem a cukrem, dokud nebude chuť dobře vyvážená.

3. Gazpacho dejte chladit do lednice alespoň po dobu 3 hodin.

4. Podávejte do hlubokého talíře s rozkrojenou mozzarellou, kterou poklaďte navrch. Při servírování můžete lehce zakápnout olivovým olejem a dozdobte lístkem bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Melounovorajčatové gazpacho s mozzarellou

Polévka Velmi snadné Italská Polévky Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Magazín 7-8/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g melounu
400 g rajčat
1 citron
1 limeta
1 hrst čerstvé bazalky
olivový olej
sůl, pepř
cukr krupice
1 balení mozzarelly

Jak na to?

1. Připravte mixér a postupně do něj vložte nakrájenou dužinu melounu, omytá, rozpůlená rajčata a 3 špetky cukru, pokud meloun není dost sladký. Přilijte šťávu z citronu a limety, omyté listy bazalky, ze kterých nechte pár listů na ozdobu, a olivový olej. Všechny přísady rozmixujte na hladkou šťávu.

2. Přeceďte přes jemné sítko a v této fázi vše dochuťte solí, pepřem a cukrem, dokud nebude chuť dobře vyvážená.

3. Gazpacho dejte chladit do lednice alespoň po dobu 3 hodin.

4. Podávejte do hlubokého talíře s rozkrojenou mozzarellou, kterou poklaďte navrch. Při servírování můžete lehce zakápnout olivovým olejem a dozdobte lístkem bazalky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka se ztraceným...
Rajčatová polévka se ztraceným...
Rajčatová polévka se ztraceným...
Rajčatová polévka se ztraceným...
Toskánská polévka s kapustou
Toskánská polévka s kapustou
Toskánská polévka s kapustou
Toskánská polévka s kapustou

Inspirujte se podobnými recepty