
Hermelínový dip

Snadné
Více než 60 minut
5/5
Česká
Vegetariánské
Svačina
Ingredience
Složení 1 porcí
- Olej olivový
- Pepř
- Rajče 5 ks
- Balzamikový ocet 60 ml
- Sůl
- Rozmarýn čerstvý 1 plž
- Česnek 3 strouž.
- Hermelín 2 ks
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Krémový čerstvý sýr 225 g
- Olej olivový
- Pepř
- Rajče 5 ks
- Balzamikový ocet 60 ml
- Sůl
- Rozmarýn čerstvý 1 plž
- Česnek 3 strouž.
- Hermelín 2 ks
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Krémový čerstvý sýr 225 g
Příprava
- 1Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.
- 1Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.