Melounová salsa se skořicovými nachos
Ingredience
1⁄2 | vodního melounu mini |
250 g | jahod |
1 | hrst máty |
1 | limetka |
4 | tortilly |
80 g | másla |
100 g | cukru krupice |
1 | lžička skořice |
100 g | zakysané smetany (15 %) |
1 | biocitron |
Postup přípravy
1. Meloun vydlabejte a dužinu nakrájejte na kostičky.
2. Jahody nakrájejte na kostičky. Oba druhy ovoce promíchejte s lístky máty a limetkovou šťávou.
3. Tortilly potřete změklým máslem. Cukr smíchejte se skořicí a směsí posypte tortilly.
4. Troubu předehřejte na 180 °C. Tortilly vložte do trouby a pečte 5 minut. Po vychladnutí rozkrájejte na trojúhelníky.
5. Na dip smíchejte smetanu s citronovou kůrou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY