×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Medový losos
nad 60 minut , Hlavní chod , Snadné , Středomořská ,

Medový losos

Co budu potřebovat

240 ml balzamikového octa
240 ml medu
4 stroužky česneku
4 lžičky dijonské hořčice
sůl
pepř
8 kousků lososa
olivový olej
svazek jarní cibulky

Jak na to?

Balzamikový ocet nalijte do mísy, vmíchejte med, česnek a dijonskou hořčici. Podle chuti osolte a opepřete. Lososa vyskládejte do pečicí mísy vytřené olejem, přelijte ho marinádou a dejte na půl hodiny až hodinu marinovat do lednice. Pak lososa dejte do trouby vyhřáté na 200 °C a krátce upečte. Podávejte posypané cibulkou

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Pljeskavica s vařeným bramborem

    Hlavní chod 45 minut
  • Dušená vepřová kýta na španělský způsob

    Omáčky 30 minut
  • Crostini s roquefortem

    Chuťovky 15 minut