1
Filet lososa položte do pekáčku.
2
V mixéru rozmixujte uvařenou červenou řepu, cukr, sůl, pepř a polovinu kopru. Směs naneste rovnoměrně na lososa a překryjte potravinářskou fólií. Zatěžkejte druhým pekáčkem nebo prkénkem se zátěží. Uložte na 1–2 dny do chladničky.
3
Z lososa setřete všechnu marinádu, důkladně jej opláchněte pod studenou vodou a osušte papírovou utěrkou. Uvidíte, že se řepnou šťávou krásně zbarvil do červena.
4
Lososa podávejte při pokojové teplotě. Nakrájejte ho na velmi tenké plátky, posypte zbylým nasekaným koprem, zakápněte olivovým olejem a servírujte s klínky citronu a čerstvým pečivem.
1
Filet lososa položte do pekáčku.
2
V mixéru rozmixujte uvařenou červenou řepu, cukr, sůl, pepř a polovinu kopru. Směs naneste rovnoměrně na lososa a překryjte potravinářskou fólií. Zatěžkejte druhým pekáčkem nebo prkénkem se zátěží. Uložte na 1–2 dny do chladničky.
3
Z lososa setřete všechnu marinádu, důkladně jej opláchněte pod studenou vodou a osušte papírovou utěrkou. Uvidíte, že se řepnou šťávou krásně zbarvil do červena.
4
Lososa podávejte při pokojové teplotě. Nakrájejte ho na velmi tenké plátky, posypte zbylým nasekaným koprem, zakápněte olivovým olejem a servírujte s klínky citronu a čerstvým pečivem.