
Marinovaný losos s červenou řepou a koprem
Postup přípravy
1. Filet lososa položte do pekáčku.
2. V mixéru rozmixujte uvařenou červenou řepu, cukr, sůl, pepř a polovinu kopru. Směs naneste rovnoměrně na lososa a překryjte potravinářskou fólií. Zatěžkejte druhým pekáčkem nebo prkénkem se zátěží. Uložte na 1–2 dny do chladničky.
3. Z lososa setřete všechnu marinádu, důkladně jej opláchněte pod studenou vodou a osušte papírovou utěrkou. Uvidíte, že se řepnou šťávou krásně zbarvil do červena.
4. Lososa podávejte při pokojové teplotě. Nakrájejte ho na velmi tenké plátky, posypte zbylým nasekaným koprem, zakápněte olivovým olejem a servírujte s klínky citronu a čerstvým pečivem.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod