Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Marinovaný losos s červenou řepou a koprem

Inspirujte se podobnými recepty

Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s...
Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s čokoládou 
Exotický salát v ananasu
Exotický salát v...
Exotický salát v ananasu
Exotický salát v ananasu
Staročeské zázvorky
Staročeské zázvorky
Staročeské zázvorky
Staročeské zázvorky
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s...
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s bílou...

Marinovaný losos s červenou řepou a koprem

Co budete potřebovat

800 g čerstvého lososa
3 červené řepy
150 g krupicového cukru
150 g soli
1 lžička pepře
150 g čerstvého kopru
1 lžíce olivového oleje
1 citron

Jak na to?

1. Filet lososa položte do pekáčku.

2. V mixéru rozmixujte uvařenou červenou řepu, cukr, sůl, pepř a polovinu kopru. Směs naneste rovnoměrně na lososa a překryjte potravinářskou fólií. Zatěžkejte druhým pekáčkem nebo prkénkem se zátěží. Uložte na 1–2 dny do chladničky.

3. Z lososa setřete všechnu marinádu, důkladně jej opláchněte pod studenou vodou a osušte papírovou utěrkou. Uvidíte, že se řepnou šťávou krásně zbarvil do červena.

4. Lososa podávejte při pokojové teplotě. Nakrájejte ho na velmi tenké plátky, posypte zbylým nasekaným koprem, zakápněte olivovým olejem a servírujte s klínky citronu a čerstvým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marinovaný losos s červenou řepou a koprem

Předkrm Snadné Ryby Vánoce Bez laktózy Magazín 12/2020 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

800 g čerstvého lososa
3 červené řepy
150 g krupicového cukru
150 g soli
1 lžička pepře
150 g čerstvého kopru
1 lžíce olivového oleje
1 citron

Jak na to?

1. Filet lososa položte do pekáčku.

2. V mixéru rozmixujte uvařenou červenou řepu, cukr, sůl, pepř a polovinu kopru. Směs naneste rovnoměrně na lososa a překryjte potravinářskou fólií. Zatěžkejte druhým pekáčkem nebo prkénkem se zátěží. Uložte na 1–2 dny do chladničky.

3. Z lososa setřete všechnu marinádu, důkladně jej opláchněte pod studenou vodou a osušte papírovou utěrkou. Uvidíte, že se řepnou šťávou krásně zbarvil do červena.

4. Lososa podávejte při pokojové teplotě. Nakrájejte ho na velmi tenké plátky, posypte zbylým nasekaným koprem, zakápněte olivovým olejem a servírujte s klínky citronu a čerstvým pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s...
Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s čokoládou 
Exotický salát v ananasu
Exotický salát v...
Exotický salát v ananasu
Exotický salát v ananasu
Staročeské zázvorky
Staročeské zázvorky
Staročeské zázvorky
Staročeské zázvorky
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s...
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s bílou...

Inspirujte se podobnými recepty