×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Marinovaná hovězí žebra

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Marinovaná hovězí žebra

Co budete potřebovat

marináda:
2 cibule
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
8 lžic rozmixovaných loupaných rajčat
4 lžíce dijonské hořčice
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce červeného vína
sůl a pepř
1 kg hovězích žeber
2 mrkve
2 bobkové listy
4 kuličky nového koření
4 kuličky pepře
4 cibule

Jak na to?

Začněte přípravou marinády. Dvě cibule posekejte nadrobno, česnek rozdrťte, chilli papričku pokrájejte a smíchejte s dalšími surovinami na marinádu.
Žebra uvařte spolu s kořením a mrkví doměkka, ještě horké obalte v marinádě a nechte do druhého dne odležet v lednici.
Do pekáče dejte na klínky pokrájené cibule, na ně vložte naložená žebra a pečte asi 20 minut v troubě rozpálené na 220 °C. Ideální přílohou je dobrý chléb.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marinovaná hovězí žebra

Hlavní chod Snadné Maso Bez laktózy Přední hovězí podle Zdeňka Pohlreicha , Rajče , Chilli paprička Magazín 2/2017 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 3 (17)

Co budete potřebovat

marináda:
2 cibule
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
8 lžic rozmixovaných loupaných rajčat
4 lžíce dijonské hořčice
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce červeného vína
sůl a pepř
1 kg hovězích žeber
2 mrkve
2 bobkové listy
4 kuličky nového koření
4 kuličky pepře
4 cibule

Jak na to?

Začněte přípravou marinády. Dvě cibule posekejte nadrobno, česnek rozdrťte, chilli papričku pokrájejte a smíchejte s dalšími surovinami na marinádu.
Žebra uvařte spolu s kořením a mrkví doměkka, ještě horké obalte v marinádě a nechte do druhého dne odležet v lednici.
Do pekáče dejte na klínky pokrájené cibule, na ně vložte naložená žebra a pečte asi 20 minut v troubě rozpálené na 220 °C. Ideální přílohou je dobrý chléb.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty