Marinovaná hovězí žebra
Ingredience
marináda: | |
---|---|
2 | cibule |
2 | stroužky česneku |
1 | chilli paprička |
8 | lžic rozmixovaných loupaných rajčat |
4 | lžíce dijonské hořčice |
4 | lžíce olivového oleje |
4 | lžíce červeného vína |
sůl a pepř | |
1 kg | hovězích žeber |
2 | mrkve |
2 | bobkové listy |
4 | kuličky nového koření |
4 | kuličky pepře |
4 | cibule |
Postup přípravy
Začněte přípravou marinády. Dvě cibule posekejte nadrobno, česnek rozdrťte, chilli papričku pokrájejte a smíchejte s dalšími surovinami na marinádu.
Žebra uvařte spolu s kořením a mrkví doměkka, ještě horké obalte v marinádě a nechte do druhého dne odležet v lednici.
Do pekáče dejte na klínky pokrájené cibule, na ně vložte naložená žebra a pečte asi 20 minut v troubě rozpálené na 220 °C. Ideální přílohou je dobrý chléb.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY